Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pontosan mit jelent ez az idézet?

Pontosan mit jelent ez az idézet?

Figyelt kérdés

Egyik ismerosom ezt rakta ki: egy mubol idezet:

Nem tudom, hogy mindig jó-e, vagy helyes-e amit teszek, amit írok, amit mondok, vagy épp az ahogy viselkedek! De tudod az életem során megtanultam, hogy még mindig sokkal de sokkal jobb megtenni valamit és tévedni, mint évek múlva azon agyalni és keseregni, hogy mi lett volna ha...... Mi lett volna ha mertem volna megtenni mindazt amire vágytam, ha mertem volna elérhetetlennek tűnô álmokat (is) kergetni, ha mertem volna hibázni, ha mertem volna nem foglalkozni mások véleményével, és nem vettem volna annyira komolyan sem magam, sem az életet, mi lett volna ha merek odalépni hozzá csak azért mert megdobbant rá a szívem, mi lett volna ha merek új dolgokat kipróbálni, mi lett volna ha a boldogságot választom, még akkor is ha körülöttem mindenki csak kesereg, és merek egy kicsit többet táncolni, egy kicsit többet nevetni, egy kicsit jobban szeretni és persze egy kicsit többet bolondozni, és játszani...

Cynderellaland: The Art Of Living

Pontosan mit akart kifejezni.Hozzateszem mostanaban nagyon maga alatt van.

2022. júl. 8. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelmű.
2022. júl. 8. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Pontosan azt jelenti ami levan írva,ezen nincs mit gondolkozni.Nem rébuszokban van leírva a szöveg.
2022. júl. 8. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Pontosan ezt jelenti:

"Nem tudom, hogy mindig jó-e, vagy helyes-e amit teszek, amit írok, amit mondok, vagy épp az ahogy viselkedek! De tudod az életem során megtanultam, hogy még mindig sokkal de sokkal jobb megtenni valamit és tévedni, mint évek múlva azon agyalni és keseregni, hogy mi lett volna ha...... Mi lett volna ha mertem volna megtenni mindazt amire vágytam, ha mertem volna elérhetetlennek tűnô álmokat (is) kergetni, ha mertem volna hibázni, ha mertem volna nem foglalkozni mások véleményével, és nem vettem volna annyira komolyan sem magam, sem az életet, mi lett volna ha merek odalépni hozzá csak azért mert megdobbant rá a szívem, mi lett volna ha merek új dolgokat kipróbálni, mi lett volna ha a boldogságot választom, még akkor is ha körülöttem mindenki csak kesereg, és merek egy kicsit többet táncolni, egy kicsit többet nevetni, egy kicsit jobban szeretni és persze egy kicsit többet bolondozni, és játszani..."

2022. júl. 8. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!