Mit tegyek, hogy abbahagyja a kegyetlenkedést?
Utolsó évesek vagyunk, egyik osztálytársnőm nagyon unszimpatikus nekem - okkal -, ezért év elején eldöntöttem, hogy megkeserítenem a mindennapjait. Ezt elmondtam a padtársamnak, aki továbbadta neki... Gondoltam, kicsit visszaveszek, de mégsem bírtam ki, hogy pár rosszindulatú megjegyzést ne tegyek rá. Ő először csak mindig kinevetett, mostanában azonban elkezdett úgy bealázni (szavakkal) és kegyetlenkedni velem, hogy már nem bírom!!!
Mit tegyek?
L/19
Azért nem azonos!!! Én max. annyit csináltam, hogy kinevettem, ha valamit nem tudott vagy egyest kapott... Beköptem...
De ő rendszeresen azzal támad, hogy én pszichológushoz jártam régebben! Mindig ezzel kapcsolatban vannak rosszindulatú megjegyzései meg halálmadárnak hív...
Engedd el a füled mellett! De te is tartsd zárva a szád..
Szeretni már biztos nem fogjátok egymást.
Szánalmas, hogy valaki 19 évesen még ilyen értelmi szinten tart. Megtehetted volna, hogy nem süllyedsz le az ő szintjére, de nem, neked muszáj volt belekötnöd, mert nincs benned annyi önbecsülés és érettség, hogy csak legyints a butaságaira.
Megérdemelted, amit kaptál, hiába állítod, hogy te az ő áldozata vagy. Különben is, 19 évesen még "beköpsz" valakit? Jó ég, te nem csupán 9 évet akartál írni? Akkoriban divat spiclinek lenni...
A helyedben szépen meghúznám magam és visszamennék a pszichológushoz, hogy kikezelje belőled a hlyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!