Hogyan kell illedelmesen megfogalmazni egy emailt?
Múlthéten kedden átjelentkeztem egy másik autósiskolához, személyesen találkoztam az emberrel, íratott velem egy emailt a nevemmel, amire azt mondta, küld egy táblázatot amit ki kell töltenem, de nem küldte el.
Ezt hogyan tudom neki normálisan megfogalmazni? Ő lesz elvileg az oktatóm, és nem akarok bunkónak tűnni, viszont valahogy szeretnék szólni neki.
Tisztelt XY, vagy kedves XY,
a múltkori e-mailben ígért nekem egy táblázatot. Kérem, hogy küldje el, hogy kitöltve vissza tudjam küldeni Önnek.
Üdvözlettel
Tisztelt [az illető teljes neve],
2022.xx.xx-én/án küldött e-mailjében ígért nekem egy táblázatot. Amennyiben ez egy konkrét formanyomtatvány, kérem, szíveskedjék elküldeni, hogy mielőbb kitölthessem.
Amennyiben a formátum nem kötött, kérem, írja meg, hogy a táblázatban milyen adatokra van szüksége, hogy egy általam elkészítendő táblázatban összeszedhessem azokat.
Mielőbbi válaszát várva tisztelettel:
xxxxxx xxxxxx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!