Milyen a Kapolcsi fesztivál?
Figyelt kérdés
Szeretnék menni pár barátommal a Kapolcsi fesztiválra 07.28 tól. Nem voltam még itt és hallottam róla jót és rosszat is. Sokat hallom hogy sok a verekedés és a drogozás ezen a fesztiválon,de azt is hogy egy nagyon kultúrált rendezvény. Valaki el tudja mondani személyes tapasztalatát?2022. jún. 23. 22:50
1/2 anonim válasza:
Egyrészt ez a művészetek völgye nem egy híres balhés fesztivál. És nem csak kapolcson tartják.
Másrészt ha tartasz attol, hogy emberek verekednek egymással és drogoznak körülötted akkor határozottan nem ajánlom, hogy fesztiválra menj.
2/2 anonim válasza:
Még a Szigeten sem tapasztaltam verekedést, még a drogozás sem tűnt fel. Biztos volt, aki élt szerekkel, de én a zene miatt mentem és semmilyen probléma nem volt, vigyáztam, hogy mit iszok. Nem szabad mástól elfogadni italt, más üvegéből inni és akkor semmi gond nincs
A Művészetek Völgye sokkal nyugodtabb fesztivál, ott nem kell félned ilyen dolgoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!