Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagymaros biztonságos hely lakni?

Nagymaros biztonságos hely lakni?

Figyelt kérdés
Szeretnénk a párommal odaköltözni vagy a környékre. Nem tudjuk, mennyire biztonságos ott vagy azon belül hol jobb. Most találtunk egyet a Zebegény felé eső végén, kicsit a hegyoldalban, félreesőbb ház, az egyik szomszéd csak nyáron van ott. Néha egyedül leszek otthon, nem tudom, biztonságos-e, meg a vasútállomástól odáig... Valaki?
2010. szept. 19. 18:11
 1/3 anonim válasza:

Ezt a helyiektől kéne megkérdezned... Én Verőcén laktam egy darabig, az üdülőterületen, de fix szomszédokkal(mindhárom oldalról, ami nem az utca), minden háznál 1-2 kutyával (nálunk is)... nem volt gondunk, a kedvesem egyedül is élt ott.

Nagymarosra gyakran átbicajoztam a Duna-parti bicajúton, amit a falluból láttam, az alapján szintén kedves helynek tűnik, de egy normális kerítés, riasztó (esetleg rendőrségre/biztosnági szolgálathoz bekötve) és egy-két házőrző sosem árt.

2010. szept. 27. 03:07
 2/3 anonim válasza:
0%
NEM egyáltalán nem ,sok a "nem ma lebarnult ember"!
2012. okt. 28. 16:51
 3/3 anonim válasza:
Én itt élek,és szerintem biztonságos.Persze az utcát jól meg kell választani,mert valahol nem annyira kellemes...Viszont a közösség szerintem jó,és ajánlom bárkinek.(Ha bárkit bővebben érdekel,azért üzenetet írjatok)
2014. szept. 13. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!