Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nők nálatok ez mennyire fér bele?

Nők nálatok ez mennyire fér bele?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy velem egykorú férfival, mindketten közel vagyunk az 50-hez. Még találkozna velem, meg komoly kapcsolatot akar...

A facebook ismerősei között találtam két nőt, akik szexhírdetéseket adnak fel.

Legalább annyi esze lett volna, hogy láthatatlanná teszi az ismerőseit...

Nekem ez nagyon gáz, nálam ez nem fér bele, hogy valaki ennyire hülye legyen.

Nektek erről mi a véleményetek? Nálam ez súrolja az undorító fogalmát.

2022. jún. 13. 23:34
 1/7 anonim válasza:
63%
Engem nem zavar biztos vagyok benne hogy az én ismeröseim között is vannak qrvák meg tele vagyok olyannal akit nem is ismerek, szerintem még gyilkos is van köztük
2022. jún. 14. 00:16
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Ebből még nem kéne szerintem még semmi rosszra következtetni :)
2022. jún. 14. 00:47
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Hát rákérdeznék, hogy nem osztálytárs-e vagy ilyesmi; ha nem, akkor szerintem is khurva gáz.
2022. jún. 14. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
A nagy kérdés az, a múltja, vagy a jelene-jövője miatt kedveled vagy utálod. És ezt neked kell megválaszolnod. Aztán meg ha kérdésünk van, célszerűbb egyenes a célszemélynek feltenni, nem rágódni rajta és fantáziálni.
2022. jún. 15. 00:49
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Szóval átnézted minden facebook ismerősét és találtál kettőt akinél olyat találtál ami nem illik a te értékrendedbe? Szerintem a te reakciód és cselekedeted ami nem fér bele. Miért kutakodsz egyáltalán az ismerősei között? Ennyire nem bízol magadban meg benne?

Azt se tudod mi a kapcsolata azokkal a nőkkel, de azonnal ítélkezel...

2022. jún. 15. 03:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit én is inkább ezt az rágódó(nak képzelt) kutakodást érzem problémának, elnézést. Nem bántásból írom. Nyilván az ember tudni akarja, hogy milyen embert talált. De azért a bizalom sem ártalmas.

Meg itt tényleg sokat hozzáköltöttél a tényekhez. Derítsd ki, hátha van számodra elfogadható magyarázat is!

Nekem pl. több, mint 1000 ismerősöm van, igaz, tudtommal olyan lányok nincsenek köztük, de lehet, hogy te találnál. :-) Szóval valakit csak azért jelöltem be/vissza, mert egyszer egyetértettünk egy poszt alatt. Vagy olyasmivel kereskedik (nem szex), ami engem érdekel. De mondjuk ha nagyon "éhes" vagyok, akkor azért az engem bejelölő prostik képeit megnézem azért, ja, és el is képzelem olykor. Aztán valaki tovább is megy.

49f

2022. jún. 15. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jutott egy régi esetem. Egy m.helyemen volt egy igen rossz hírű kolléganőm. Az élet egyszer úgy hozta, hogy egy színvonalas nyaralason vehettem részt de nem volt annyi szabim. A munkáltató azt kérte dolgozzak be előre pár napot. Ezt nem akarom részletezni, nem ez a lényeg. Ez elég húzós lett volna ha az említett kollegano nem segít.... méghozzá önzetlenül. Tanulsag: az élet nem fekete-feher. Attól hogy ez a hölgy a magánéletében olyan volt amilyen az élet más területein nem bolt rossz ember. Kérdező, miért kutakodsz és miért vagy ennyire előítéletes?
2022. jún. 16. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!