Nők nálatok ez mennyire fér bele?
Találkoztam egy velem egykorú férfival, mindketten közel vagyunk az 50-hez. Még találkozna velem, meg komoly kapcsolatot akar...
A facebook ismerősei között találtam két nőt, akik szexhírdetéseket adnak fel.
Legalább annyi esze lett volna, hogy láthatatlanná teszi az ismerőseit...
Nekem ez nagyon gáz, nálam ez nem fér bele, hogy valaki ennyire hülye legyen.
Nektek erről mi a véleményetek? Nálam ez súrolja az undorító fogalmát.
Szóval átnézted minden facebook ismerősét és találtál kettőt akinél olyat találtál ami nem illik a te értékrendedbe? Szerintem a te reakciód és cselekedeted ami nem fér bele. Miért kutakodsz egyáltalán az ismerősei között? Ennyire nem bízol magadban meg benne?
Azt se tudod mi a kapcsolata azokkal a nőkkel, de azonnal ítélkezel...
Kicsit én is inkább ezt az rágódó(nak képzelt) kutakodást érzem problémának, elnézést. Nem bántásból írom. Nyilván az ember tudni akarja, hogy milyen embert talált. De azért a bizalom sem ártalmas.
Meg itt tényleg sokat hozzáköltöttél a tényekhez. Derítsd ki, hátha van számodra elfogadható magyarázat is!
Nekem pl. több, mint 1000 ismerősöm van, igaz, tudtommal olyan lányok nincsenek köztük, de lehet, hogy te találnál. :-) Szóval valakit csak azért jelöltem be/vissza, mert egyszer egyetértettünk egy poszt alatt. Vagy olyasmivel kereskedik (nem szex), ami engem érdekel. De mondjuk ha nagyon "éhes" vagyok, akkor azért az engem bejelölő prostik képeit megnézem azért, ja, és el is képzelem olykor. Aztán valaki tovább is megy.
49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!