Az arabok miért nem tudnak alkalmazkodni?
Azokra gondolok, akik nyugati országba költöznek. Sem a nyelvet nem tanulják meg, elvárják, hogy az ottani ember beszéljen arabul. A nőket nem fogadják el egyenlő félként, akár társalgásban, és nem értik meg, hogy nem akar minden nyugati nő az ő feleségük lenni. Ha egy olyan országban élnek, ahol szokás szabadtéren alkoholt fogyasztani, ez mélységesen zavarja őket. Ha valami nem úgy történik, ahogy ők akarják, akkor gorombák lesznek. Az arab nők pedig mindig leülnek a mozgássérültek el fentartott helyre, és ha ezt valaki szóvá teszi, akkor felháborodnak
A vallást nem írtam ide, mert az magánügy.
Csak kérdezném, találkoztál már valaha az életben akár EGYETLEN arabbal is? Vagy csak azt mondták az M1-en, hogy ilyenek, és akkor ez úgy is van?
Az én barátom tunéziai arab, még három éve sincs, hogy itt él, de már beszél magyarul olyan szinten, hogy kommunikációképes.
Egyenrangú félként kezel, talán egy kicsit inkább én vagyok. a "főnök" a kapcsolatunkban.
Alkoholt is fogyaszt.
Egyéb?!
Szia a parom arab. Ausztriaban ismerkedtunk meg, folyekonyan beszel(unk) nemetul. Magyarul is mar eleg szepen tud mondani dolgokat es folyton tanulni akarja, mindig mondja hogy beszeljek hozza magyarul. Van mrg 2 haverja akit ismerek, szinten magyar feleseggel... Folyekonyan beszelnek magyarul.
Ne altalanosits!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!