Külön kategóriát 99% hogy nem fognak nekik csinálni. Az diszkriminálás lenne, azt sugallnák vele hogy ők mások, nem normálisak. Ha a világ abba az irányba megy tovább mint amerre pár éve elindult, akkor valószínűleg el fognak törölni mindenféle nemi alapon levő kategóriát. Nálunk a helyi középiskolába, ahova jár az unokatesóm, tavaly tesin eltörölték a fiúk-lányok külön értékelését. Volt egy fiú osztálytársa, aki lánynak titulálta magát. (Kívülről nem is lehetett megmondani, hogy nem az, tehát tényleg komolyan gondolta.) Ő mindenáron a lányok eredményeknek akart megfelelni (tehát hogy pl. lányoknál 20 fekvőtámasz az 5-ös, míg a fiúknál 30), de ebbe nem ment bele egyik tesitanár sem. Azzal fenyegetőzött hogy bepereli az iskolát. (Ez ma már nem vicc, külföldön volt olyan tanár akit azért rúgtak ki, mert nem fogadta el hogy az egyik diákja macskának titulálja magát és csak nyávogva válaszol.) Az iskola vezetősége arra jutott, hogy nem engedheti hogy ő lány kategóriába kerüljön, mert akkor ennyi erővel bárki átmehet oda, így eltörölték a kategóriákat. Azóta mindenkire ugyan azok vonatkoznak. Ugyan azok a gyakorlatok képzik a felmérőket a lányoknál és a fiúknál is, és a határok is ugyan ott vannak. Szerintem globálisan is valami ilyesmi fog megvalósulni, ha nagyon erőltetni fogják páran azt hogy nem az eredeti nemnek megfelelő kategóriában akarnak lenni.
2022. máj. 10. 14:10
12/25 anonim válasza:
Támogatnám #11 elképzelését, megszűnne ez az egész gendermizéria, legalábbis hivatalos szinten
2022. máj. 10. 14:17
13/25 anonim válasza:
Én nem támogatnám #11-es elképzelését, ne a hülyék döntsenek mindenről!
2022. máj. 10. 14:19
14/25 anonim válasza:
Hamár a 11-es választ nézzük? Hogyha mindenkire ugyanazok az eredmények vonatkoznak, akkor az nem ugyanúgy kibaszás a nőkkel szemben? Tehát eddig ugye 20 fekvő volt nekik, 30 a pasiknak. Na most akkor ha mondjuk kiegyeznek 25-ben, akkor az kivel is lesz kibaszás? Ezért bolondság ez az egész. Biológiai férfi és nő van, úgy versenyezhetnek. Ha valakinek ez nem tetszik, akkor nem versenyez, meg nem nézi meg a TV-ben sem. Nem vesztünk velük sokat.
2022. máj. 10. 14:33
15/25 anonim válasza:
#14: Pontosan. Magasról szarok egy elenyésző kisebbségre. Akinek olyan fontosak, az finanszírozza a sportolásukat.
2022. máj. 10. 14:37
16/25 anonim válasza:
Érdekes módon csak arról lehet olvasni, hogy magukat most nőnek mondó volt férfiak női versenyeken indulnak vagy akarnak indulni. Arról sosem, hogy ez fordítva is megtörténik, persze mert egy volt nőnek mégha most férfinak is tartja magát az igazi férfiak versenyében semmi esélye nem lenne.
És azt is valószínűnek tartom, hogy a női versenyeken induló transzok is azért ott akarnak indulni, mert a férfiak között nem érnének el semmit.
2022. máj. 10. 14:40
17/25 anonim válasza:
#16: Ez egyértelmű, de mint a válaszokból láthatod, van olyan hülye, aki elhiszi, hogy ezek tényleg más neműnek érzik magukat.
2022. máj. 10. 14:42
18/25 anonim válasza:
Alapból abszurd az egész transzság téma. Miért pont csak a nemet lehet megváltoztatni? Ott a születési dátumom, simán mehetnék kisgyerek közé boxolni meg hasonlók. Vagy az egész személyesen miért nem lehet transz? Lehetnék éppen Elon Musk, és lehuzhatnam a számlájáról a pénzt. Ha meg nem tetszik neki akkor transzfób. A Napóleonokat is lehet kiengedni a diliházbol.
2022. máj. 10. 14:42
19/25 anonim válasza:
"Na most akkor ha mondjuk kiegyeznek 25-ben, akkor az kivel is lesz kibaszás?"
Hát nem a nőkkel, az biztos :) Ők maximum egy kicsit erősebbek lesznek attól, hogy 5 fekvővel többet kell kinyomni. Ettől függetlenül egyetértek a válaszoddal.
2022. máj. 10. 15:50
20/25 anonim válasza:
11 vagyok. Én se támogatnám, szerintem borzasztó ez. Csak leírtam, hogy van már ilyen is.
#14: De, kibaszás. Ők nagyon nem örültek neki. Azt mondták azért maradt meg a magasabb szint, hogy a fiúk ne lustuljanak el, nekik is legyen benne kihívás, ők is tegyenek azért, ha jó eredményeket akarnak elérni. Ki is utálták a lányok azt a fiúlányt, aki kezdeményezte ezt az egészet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!