1/31 anonim válasza:
Hát vannak dakoták...
A Csibe cukrászda viszont király. :)
2/31 anonim válasza:
Mint minden más hely Nógrádban, lepukkant, szar.
3/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Fiatalnak szórakozás nem igazán van ugye? Azért a közbiztonság még tűrhető? Van még ott a fiataloknak egy olyan rétege, aki kultúrált, és nem csak a drogozás a szórakozása?
2022. máj. 10. 10:22
4/31 anonim válasza:
Dehogy van szórakozási lehetőség. Se közbiztonság.
5/31 A kérdező kommentje:
Hát ez durva... én ott nőttem fel, akkoriban még normális, élhető hely volt. Most visszaköltöznénk, de a gyerekkel nem akarok kiszúrni.
2022. máj. 10. 10:29
6/31 A kérdező kommentje:
Bocsi, de konkrétan mit jelent, hogy nincs közbiztonság? Pl. este már nem igazán mernek kimenni az emberek? Ha igen, mit történik? Példák esetleg? Minden érdekel, mert nagyon komoly döntés előtt állunk.
2022. máj. 10. 10:36
7/31 anonim válasza:
8/31 A kérdező kommentje:
Értem, látom. Mondjuk a lányom Tarjánba menne már gimibe, de az a város szerintem még rosszabb már...
2022. máj. 10. 10:48
9/31 anonim válasza:
Egyik se jó. A pásztóról való bejárással meg jól kiszúrnál vele. Volt egy osztálytársam, ku.rva koráb kelt, hogy időbe bejusson. Nem is olyan jók itt a középiskolák, hiába mondják magukat annak.
10/31 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk nem szempont, még ha nem is a legszerencsésebb megoldás, mert itt is bejárós lenne, csak Pestre.
2022. máj. 10. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!