Hol tudnék önkéntes alapon sírokat gondozni és milyen formában Budapesten?
Figyelt kérdés
Szeretnék önkéntes alapon gondozni olyan sírokat amik rászorulnának erre pl. hozzátartozó hiányában egyelőre Budapesten. Van-e erre valahol lehetőségem? Interneten sajnos semmi ilyesmit nem találtam állandó jelleggel.2022. máj. 4. 14:15
1/9 anonim válasza:
A temetőknek vannak fizetett alkalmazottaik, kertészek.
A hozzátartozók pedig a saját rokonaik sírját gondozzák.
FElhívhatod bármelyik köztemetőt, de nem hinném, hogy van igény ilyesmire. Ha meg kertész vagy, akkor nézd meg az álláshirdetéseiket.
2/9 anonim válasza:
A hadisírokat alapítványok gondozzák, ott talán elkél a segítség.
3/9 anonim válasza:
2: de azok nem a Don-kanyarban, vagy Isonzo környékén vannak?
4/9 anonim válasza:
Kell róla papír a sulinak? Vagy akarsz érte lóvét?
Ha 2 NEM a válasz, akkor simán kimész egy temetőbe, kiválasztasz egy elhanyagolt sírt, és nekiugrasz.
5/9 anonim válasza:
1-re: szerintem lenne rá igény, ahol az én rokonaim vannak vidéki nagyvárosban, ott pl. ez egyáltalán nem megoldott. Hivatalosan van ugyan sírgondozás, de csak teljes ültetést-gondozást vállalnak több 10 ezer forintos tételben, az, hogy pl. egyszerűen csak meglocsolják a 3 db növényt, amiket te kiültettél, felejtős.
6/9 anonim válasza:
Volt már korábban itt többször ilyen kérdező, aki kérdezés nélkül akart sírokat gondozni (függetleül attól, hogy van-e hozzátartozó, vagy sem...)
Sajnos nem tudom előkeresni azokat a kérdéseket....
7/9 anonim válasza:
Nálunk közmunkasok csinálták mármint fűkaszáztak és gázoltak a sírokon meg temetőbe. Szóval én a helyi városüzemeltetőt keresném meg vagy ha nincs ilyen a céget amit az önkormányzat megbízott a köztemetők gondozásával.
8/9 anonim válasza:
Ja Pesten keresed akkor gondolom a főkertnél próbáld de nem vagyok benne biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!