Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aki az alábbi képeken van,(Ron...

Aki az alábbi képeken van,(Ronny Munroe) abban milyen vér van még amerikain kívül?:

Figyelt kérdés

Mert kicsit ázsiai kinézete van szerintem, de csak azt írják róla, hogy amierikai.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. ápr. 7. 20:15
A kérdező szavazást indított:
Svéd
Ázsiai
Mind a kettő
1 szavazat
 1/2 A kérdező kommentje:
*legalábbis láttam olyan képet, amin kicsit ázsiai kinézete van szerintem.
2022. ápr. 7. 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor nézd meg azt, hogy ki az apja, anyja, esetleg még idősebb felmenői, abból ki tudsz deríteni dolgokat.

Amúgy olyan nincs, hogy amerikai vér. Amerika egy olyan kontinens, ahonnan közel 100%-ig kiirtották a teljes őslakosságot, és csaknem minden ember aki jelenleg ott él, az (vagy valamikori felmenői) az elmúlt 500 évben vándorolt be oda a világ valamely másik kontinenséről.

2022. ápr. 8. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!