Rossz flash mitől lehet?
Az egész hangulat függő.
Ha rossz a hangulatod, közérzeted, vagy esetleg a közelmúltban volt valamilyen megrázkódtatásod, az is közre játszhat, én is éltem már át bad trippet, ha rossz a hangulatod akkor ne füvezz, tudom nem erre a válaszra vártál, de e téren tapasztalt vagyok. Ha szarul vagy, ne, csak szarabb lesz, a fű arra van, hogy vibe-olj. Illetve mint #1 is mondta lehet az hogy a nagyobb mennyiség terhelte meg a szervezetet. Mint mondtam nekem is volt bad trippem általában ezt egy kisebb pánik roham követi, szerintem ne ijedj meg, persze ezt könnyű mondani, de hidd el, megértelek, mert amikor jól esik akkor miért ne? De ha a hangulat vagy esetleg az egészség nem engedi akkor egy picit tedd pihenőre.
Tapasztalatok alapján mondom.
Remélem valamennyire hasznos is tudtam lenni, bár kusza és repetitiv egy válasz lett ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!