Majka vagy Gődény?

Figyelt kérdés

A Majka-féle beszólások után Gődénynél betelt a pohár és élő vitára hívta ki.

Majka persze abszurd feltételt állított (ha egy kis táskában elhozol 150 millió forintot, amit elloptál tőlünk..)

Szóval valószínűleg elmarad a szópárbaj.

A kérdés, ha történne élő vita, ki nyerne szerinted?

2022. márc. 15. 17:55
A kérdező szavazást indított:
Majka, a nagyszájú (volt) villanyszerelő
Gődény, a kamupárt egyik vezetője
15 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Petike csak fenyegetőzik, de szemtől szemben szerint nem merne a nála jóval nagyobb Gődénybe belekötni.
2022. márc. 15. 18:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát főleg közelről a szemébe nézni. Egy ütéssel kapna KO.-t; 30 napon túl gyógyulót..
2022. márc. 15. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

Majka egy lúzer, feldobtava társát is droggal nyilvánosan, ilyen aljas dolgot még ember nem csinált a zeneiparban. Pedig minden 2. Zenész drogozik.

Gődény túltolta az oltásellenes baromságát, de még így is különb mint a majom vv "sztár"

2022. márc. 15. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyűlölöm Majkát folyton játssza a f..át, azt hiszi különleges, hála isten a másikat nem is ismerem.
2022. márc. 15. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Lehet barmelyiket szeretni vagy utalni, en a jellemukrol nem szeretnek nyilatkozni. Viszont Godeny sokkal ertelmesebb, tanultabb, intelligensebb, elesebb eszu, szelesebb latokoru, es bovebb szokinccsel rendelkezik, mint Majka, azaz verbalisan joval nagyobb az eselye. (SZERINTEM!) Egyiknek sem a jellemet irtam le ezzel, csak az eroviszonyokat probaltam felvazolni, es nem allitom azt sem, h Majka buta lenne. O is nagyon jol tajekozott a vilag dolgaiban, de o messze nem intellektualis.
2022. márc. 15. 18:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Ötös jól összefoglaltad. Hogy élesebb eszű-e, azt nem tudom, de a többi pontos jellemzés volt.
2022. márc. 15. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!