Szegediek! Mi a neve ennek a Műv. Háznak és pontosan hol van?
Amiből csak annyira emlékszem, hogy magát Szegedet el kellett hagyni, és valami olyasmi volt, hogy "Szeged-akármi" a helység pontos neve, és egy kisebb művház volt, de azért volt benne színpad.
Valakinek van tippje?
Új ötletet is megköszönök ...
Azért kéne nekünk megint ez, mert mivel nagyon külvárosi és nem felkapott volt, ezért nagyon olcsó is volt, és hát a mi gyakorlásainkhoz tök mindegy, hogy ki kell menni Szeged városából 3 km-t, ha van színpad, ellenben negyedébe se kerül egy belvárosinak.sőt ....
Köszi az esetleges tippeket, ötleteket, netán konkrét nevet!
Legalább azt jó lenne tudni, hogy mely irányba kellett a várost elhagyni?
A "Szeged akármi" az lehet:
Szegeged-Tápé -> itt ismerek egy szép kis műv.házat-színpaddal.
Szeged-Szentmihálytelek
Szeged-Kiskundorozsma
köszio, hát akkor azt a Szeged-Tápán lévőt add már meg lécci, mármint a pontos nevét, hogy ki tudjam kutatni az elérhetőségét, emailjét stb.
Sajnos amúgy nem emlékszem semmire, ez volt kb 5-6 éve ...
hoppá, ez az !!!!!!!
megtaláltam a googleban én is a Heller Ödönt, de a vicc az, hogy ez az egyetlen egy, aminek nincs emailje, pedig tutira ez az most már, mert ezt a jellegzetes bejárót megismerem, oda parkoltunk a kocsikkal !!!!!!!!!!!!
úgyhogy győzelem, csak az akaszt ki, hog ynem tudom felvenni velük a kapcsolatot, a telefont nem veszik fel, emailt nem ismerik ... hát a kis helyek hátránya .... pedig szóval ez kell nekünk, köszi !!!!!!
és akkor segíts már lécci abban, hogy ez Szeged belvárosától ill. a Szeged vége táblától mennyire van messze ??
Ha szegedi vagy, akkor még annyit tudnál segíteni, hogy tömegközlekedéssel elérhető? Netán még helyijárattal is? Szóval oké az 5 km, de a megközelítése is egyszerű?
A másik kérdésem: ez a Szeged-Tápé egy önálló falucska? És ezzel suegediek tisztában vannak? csak mert ott találkozunk, és nehogy valaki ne találjon nekem oda ....
köszi
(esetleg ha konkrét járat-számot is tudsz mondani, az nagyon király lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!