Tavaly megpróbáltam nevet változtatni,de elutasították?
Akkor röviden indokoltam meg,már csak azért is ,mert 2mondatnak volt hely. Idén megszeretnén próbálni mégegyszer,de szeretném részletesen megindokolni,hogy gyerekkorom ota, a mai napig mennyien nevetnek rajtam és hogy mennyire félek bemutatkozni. Gyerekként talán jobban kezeltem ,mint most. Ma már teljes félelemben vagyok,amikor valakinek be kell mutatkoznom. Szerintetek,ha egy a4-es papírra előre megírom az indoklást,akkor a kérvény mellé csatolják? Vagy felejtsem el?
Legutóbb a fogorvos doktor úr szegezte nekem a kérdést: hogy lehet ilyen béna névvel élni?
Én hosszan leírtam, hogy megkeseríti a nevem az életemet. Zaklattak miatta általános és középiskolában. A kapcsolatom egyenlő a 0-val az apámmal és a rokonaimmal. Egy nyomorúság az egész életem.
Szeretnék tiszta lappal, új életet kezdeni. Terveim között van hogy elköltözök, nem fogok kapcsolatot tartani a mostani ismerőseimmel. A tiszta laphoz viszont új név kéne.
Mindegy hova megyek, ha ez marad a nevem újra kezdődik a zaklatás, a régi sérelmek is feljönnek újra. A mentális egészségemhez szükségem van új névre. Kérem tisztelettel hogy legyenek szívesek elfogadni az új nevemet. Nekem ez jelentené az új életet.
Kb ezeket írtam. Nem kell hogy minden igaz legyen (pl lehet jó kapcsolatod apáddal, de ez itt egy jó érv hogy miért nem kell a vezetékneve, csak azt is fejtsd ki jobban mint ahogy felvázoltam) Fontos a végén a megalázkodás is. Az ilyet szeretik. Nekem elsőre elfogadták.
Ügyelj rá hogy ne külföldi hangzású legyen, ne híres ember neve (történelmi személy, celeb, képregény karakter neve stb). A keresztnév meg listáról választható.
Ha nem annyira nagyon egyedi, hogy kizárólag te viselnéd, akkor írd már le, mi lett volna az. Lehet olyan, amit sem hosszan, sem röviden indokolva nem fogadható el.
Talán közelebb kerülünk ezzel, és tudunk hasznos tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!