Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ovis (vagy alsós) korodban mi...

Ovis (vagy alsós) korodban mi volt az érdeklődési köröd? És ez jelenleg mennyire érdekel? És ha egyáltalán nem, akkor helyette mi érdekel?

Figyelt kérdés

Engem oviban a csillagászat meg a dinoszauruszok érdekeltek, de ma már ezek egyáltalán nem... Mostmár az egészségüggyel meg a társadalommal kapcsolatos dolgok érdekelnek...

És ti hogy vagytok vele? Kíváncsi lennék, valakinek megmaradt-e a kiskori érdeklődése :)

2010. szept. 11. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem az olvasás és a zene. Az olvasást 4 évesen kezdtem, a zenét 6 évesen, egyiket sem hagytam abba azóta sem.Persze egy csomó más is érdekel, de ez a kettő maradt.
2010. szept. 11. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban engem is lekötöttek a dinoszauruszok. Mára az elektronika, energetika sokkal jobban leköt.
2010. szept. 11. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Rajzoltam gyurmáztam.

Rajzolni azóta is szoktam és elmondhatom, hogy nagyon jó vagyok, pedig soha nem tanultam. A gyurmázást pedig "agyagozásra" váltottam, bár ezt nem csinálom rendszeresen.

általánosságban szeretem a kézműves dolgokat.

2010. szept. 11. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:

A természet, az állatok és azon belül a rovarok, mondták, hogy a rovarokat amiket találtam mindig vittem az óvónéniknek megmutatni(valószínű ők meg menekültek előlem)

Érdekes, mert jó pár más szakmákban eltöltött év után most iratkoztam be környezettan szakra a helyi fősulira.

26/N

2010. szept. 11. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
engem is az állatok, növények érdekeltek, biológus akartam lenni, ornitológus :) ehhez képest most nyelvszakra járok, a nyelvészet és az irodalom érdekel legjobban, mellette a vallás- és művészettörténet...
2010. szept. 12. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Csillagászat, dinoszauruszok és egyáltalán minden állat. Ezen kívül rajzolni, gyurmázni én is szerettem. Meg múmiás képeskönyveket nézni lefekvés előtt. Ami ebből mára megmaradt, hogy rajzolok, és van egy kerámia szakképesítésem, néha rajzolok dínókat, és szívesen fotózom a természetben. Vagyis minden. Kivéve, este nem nézek olyat, se képet, se mást, amitől tudom, hogy hülyeséget álmodnék.
2010. szept. 28. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!