Miért néz ki sok román nő, mint egy dél-amerikai?
Figyelt kérdés
Szó szoros értelmében. Göndör haj szinte mindig látható. Húsosabb ajkak, kreol bőr, vad természet.
Oké, hogy újlatin nyelvet beszélnek, de ez alapján hülyeség párhuzamot vonni.
2022. febr. 10. 17:42
2/4 anonim válasza:
Nem minden dél-amerikai így néz ki, ez is általánosítás. És nem néz ki minden román nő sem így.
Egyébként az első nem írt túl nagy hülyeséget, sok a cigány Romániában is, nekik valóban van egyfajta mediterrán megjelenésük
3/4 anonim válasza:
Talán azért néznek ki úgy a legtöbbjük, mert egyrészt ahogy az előttem leírt válaszolók is írták cigány, másrészt a románok az albánok, cigányok és az olaszok keveréke. A dákok nem románok voltak, hanem egyfajta rómaiak akik a Római birodalom egyik tartományában éltek, Dáciában.
4/4 anonim válasza:
3-as voltam, a rómaias cuccal, csak igazítottam az álláspontomat, hogy kiktől származnak a románok, de ezt mindenki döntse el maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!