Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit adhatnék a barátnőmnek...

Mit adhatnék a barátnőmnek ajándékba?

Figyelt kérdés

Más országba élünk, így valami olyan dolog kellene, ami nem nehéz, és nem nagy. Nagyon szerettem, testvéri kapcsolat van kötözünk, de nem tudom, mit is adhatnék neki születésnapjára, amivel kimutathatnám, mennyire is szerettem őt. :)

Előre is köszönöm a tippeket. Ja, amúgy a barátnőm 21 éves, és könyvelőnek tanul a Corvinus egyetemen.

2010. szept. 10. 19:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Amúgy azért írtam a családi kapcsolatok kategóriába, mert tényleg úgy tekintek rá, mint a nővéremre, és én is a húga vagyok már neki. :)
2010. szept. 10. 19:39
 2/8 anonim válasza:
szerintem nem kel feltétlenül drága ajándékot venned olyat keres aminek biztos hogy őrülni fog és pl nem az ajándék számít hanem a szándék :) és ha mindenképp jót akarsz járj utána mit szeretne vagy ilyesmi vagy lepd meg biztos ürülni fog akármi is lesz az :)
2010. szept. 10. 19:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Drágára pénzem se lenne. :( Ő azt mondta, valami szép állatfigurának is örülne, vagy végül is mindegy mit adok. DE nem akarok csak egy macit küldeni, hogy néz az már ki?

Valami konkrét tippet valaki tud adni? És köszi első!

2010. szept. 10. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Kettőtökről egy fénykép valami klassz - esetleg saját készítésű - keretben.
2010. szept. 10. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
A fénykép hátulján valamilyen barátsággal, szeretettel kapcsolatos idézettel.
2010. szept. 10. 19:55
 6/8 anonim válasza:
hát,én vagy kirepülnék hozzá 1-2 napra úgy,hogy ő nem tud semmiről...csak meglepem,vagy valami kis plüsst szívecskével vagy valami ilyesmit...nem kell feltétlenül használható dolognak lenni...én valami jelképes dolgot adnék
2010. szept. 10. 19:55
 7/8 anonim válasza:

Szia!

Lehetne egy olyan bögre, amin az egyik oldalt ti vagytok ketten, a másik oldalon meg akkor pl egy maci van.

Most hírtelen ez jutott eszembe :)

2010. szept. 10. 19:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Nincsen rólunk közös kép. :) Utál fényképezkedni. Kirepülni hozzá meg nincsen pénzem, és amúgy is suliba kell járnom.
2010. szept. 10. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!