Ha lemegyek az uszodába, de nem tudom még úszni, akkor nagyon utálni fog mindenki?
Gondolok én arra, hogy feltartom majd a többi úszót, aki profibb. Meg, hogy el lehet-e zárni pár személyes cuccomat, vagy lehet-e tusolni utána meg elötte?
Sajnos lett egy sérülésem és emiatt kellene mennem, de életembe nem voltam ilyen helyen.
Van öltöző szekrénnyel és van tusolásra lehetőség. Olyan ruhát vigyél amire fel tudod kötni a kulcsot (pl fürdőgatya madzagja, melltartó pántja).
Papucsot ne hagyd otthon.
Az hogy nem tudsz úszni lehet problémás, érdemes a kis medencében megtanulni az alapokat. Ha nem érzel rá egyből bármikor fel tudsz állni, hisz leér a lábad. :) Ha mész pár kört gyakorlásképp senki nem fog megharagudni.
Vagy nézz olyan uszodát, ahol lehet kérni oktatót. Ő megtanít az alapokra (hát, mell, gyors, pillangó).
Olyan időben menjél, amikor nincs tele az uszoda.
Ha vannak sávok benne, akkor mindig szokott lenni lassú és gyors sáv is, lehet választani.
Ilyesmi zárható szekrények vannak a uszodákban:
És vannak olyan öltözőfülkék, ahol úszás előtt és után át tudsz öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!