Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy egy...

Mi az oka annak, hogy egy cigány rögtön megsértődik, ha azt mondják hogy cigány?

Figyelt kérdés
Én nem sértődnék meg, ha magyarnak hívnának
2022. jan. 21. 21:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem a néger szó sértő
2022. jan. 28. 21:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk a négereknél jobban megértem a múltjuk miatt, amikor behurcolták őket rabszolgának.
2022. jan. 28. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
A niggerek is megsértődnek, de sem a cigány vagy nigger szóval van a bajuk, hanem jelentésükkel. Ha nigger vagy cigány helyett liliomnak és petúniának hívnád őket, nem lenne más reakció, mert csak egy másik név lenne ugyanarra a visszataszító jelenségre.
2022. febr. 6. 16:12
 14/16 anonim ***** válasza:
#9es értem, hogy te most nagyon harcban állsz a világgal, meg kell valami bűnbak, de nézz már picit utána a dolgoknak
2022. febr. 21. 19:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem sértődök meg, sőt nagyon is büszke vagyok rá, még ha csak negyedben is számítok annak
2022. febr. 21. 19:24
 16/16 anonim ***** válasza:
68%

A nigger az nigger,

a cigány pedig cigány

Ezeket így hívják.

2022. jún. 7. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!