Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki mennyire ért egyet az új...

Ki mennyire ért egyet az új Néprajzi Múzeum építésének gondolatával?

Figyelt kérdés
Lehet szavazni is:

2022. jan. 11. 07:51
A kérdező szavazást indított:
Teljes mértékben egyetértek, épp ideje volt új helyre költöztetni a múzeumot. A régi hely nem felelt meg, ez viszont maximálisan jó lesz.
Nem volt jó a régi épület (nem múzeumnak épült), de ez a mostani meg kifejezetten rossz (és azonkívül nem is szép).
Nem kellett volna elköltöztetni, jó volt a Kossuth téren.
Újabb állami pénzköltési lehetőség, amikor sokkal égetőbb dolgok várnak megoldásra.
Zavaros az egész (miért kellett pl. a régit bezárni az új felépítése előtt évekkel), nem látom át tisztán.
Bezárhatták volna, és nem kellett volna új, úgyis kevesen látogatják a múzeumokat Budapesten (és azok is külföldiek).
Abszolút mindegy, hogy mi történik vele, úgyse járok soha múzeumba.
Népszavazást kellett volna a sorsáról rendezni.
13 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha valaki, hát én ritkán helyeselek valamit amit ez a banda csinál, de a Néprajzi Múzeum tényleg nem volt jó helyen és az épület sem volt megfelelő. Az más kérdés, hogy nyilván a régi épületére szemet vetettek valamiért és azért kellett mennie, különben maradhatott volna az idők végezetéig.
2022. jan. 11. 08:35
 2/2 anonim ***** válasza:
A régi épületben egyszer voltam, szerintem nem volt vele semmi komolyabb baj. Az még OK, hogy költözzön, akármilyen okból. Az új épület sem néz ki rosszul, mint épület, de abszolút NEM NÉPRAJI múzeumnak való.
2022. jan. 11. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!