Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van magyar vlogger közösség,...

Van magyar vlogger közösség, legalább néhány vlogger?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, külföldön elég nagy divatja van, viszont amikor próbáltam keresni magyarokat, nem nagyon találtam senki aktívat.

Tudnál mondani pár magyar vloggert? Ha nem, akkor szerinted miért nincs ennek (akkora) kultúrája nálunk?

Köszönöm!

2010. szept. 7. 08:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Was ist das vlogger?
2010. szept. 7. 08:56
 2/16 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, mint a blogger? Nem offolok, csak nem tudom, és érdekel, hátha tudom a választ. Van rá valami magyar szó?
2010. szept. 7. 08:56
 3/16 anonim ***** válasza:
ez nem egy irányzat... főleg mert a vloggerek 99%a pi.csablogger, ezt ettem itt voltam ezt játszottam. külföldn van pár akinek rengeteg van, de az is pi.csablog.
2010. szept. 7. 09:12
 4/16 anonim ***** válasza:
25%

Szóval, mégis csak blogger, és nem olyat ír, hogy mittomén... "a mai napon visszatértünk a faluba, ahol önkéntesként életeket mentettünk" vagy "kiadták a harmincadik regényemet", hanem "Cunckikával shoppingoltunk, cukcsi volt". Blöe

Ennél jobbak az irodalmi blogok. Kit érdekel, hogy ő nem talál magának XXXS-es nadrágot vagy letört a műkörme?

2010. szept. 7. 09:18
 5/16 anonim ***** válasza:
video blog-ot jelent nem?
2010. szept. 7. 09:57
 6/16 A kérdező kommentje:
Úgyám, videó blog. Nem leírkálod az agymenésed, hanem belemondod az arcocskáddal a kamerába, aztán felrakod valami megosztóra.
2010. szept. 7. 19:09
 7/16 anonim ***** válasza:
Passz, de pl feltöltöd youtubera az anyagot, aztán bármilyen blogba beágyazhatod. Így a legegyszerűbb.
2010. szept. 9. 22:28
 8/16 A kérdező kommentje:

@ 22:28

És a kérdést olvastad-e? :P

2010. szept. 9. 22:44
 9/16 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam egy ilyet. Egy, talán Dániában élő magyar lány készített felvételeket arról, hogy mit vásárolt a butikban. Persze, ilyen rohadt márkás dolgokat, amire egy hazai lánynak sincs pénze. ಠ_ಠ
2010. szept. 10. 09:18
 10/16 anonim ***** válasza:

jaj a plastic tinkerbell, aki fenn volt napikakin??

annak a lánynak se szókincse, se önkritikája.

2010. szept. 10. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!