Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Westend tetőkerttel mi lett?

A Westend tetőkerttel mi lett?

Figyelt kérdés
Már vagy 7 éve nem lehet feljutni, azelőtt sokat ültünk ott a füzérösvény alatt.
2021. dec. 21. 15:29
 1/8 A kérdező kommentje:
De lehet van vagy 10 is, kb. 2011-ben voltam fenn legutóbb.
2021. dec. 21. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

7 éve nem lehet feljutni? Én múlthéten voltam ott

Meg asszem 3 éve is

2021. dec. 21. 15:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Hol mentél fel?
2021. dec. 21. 15:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Mert középen nem lehet, és az elején se, mert az alatt egyből a h&m van. Mozinál nem próbáltam kimenni, de ha csak ott lehet, akkor nem is érdekel. A tetőkertnek az volt a varázsa, hogy bárhol fel tudsz jutni.
2021. dec. 21. 15:42
 5/8 A kérdező kommentje:
A rohadt h&m elkúrta az egész Westend hangulatát, ahol most elöl van a h&m, az régen bejárható fordulós volt hatalmas térrel, mozgólépcsőkkel.
2021. dec. 21. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőn a wc mellett közvetlenül, lentről a parkolótól a vasútállomás és a pláza közötti részen lépcsőn feljutsz, vagy a mozitól is ki lehet jutni a tetőtérre.
2021. dec. 21. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
2 tetőkert van, biztos, hogy ugyanarról beszéltek? Az egyik, amire a mozi mellett lehet kimenni, a másik a parkoló tetején, egy szinttel alacsonyabban.
2021. dec. 21. 16:28
 8/8 A kérdező kommentje:
A mozi mellettiről, de az ugyan olyan/akkora, mint régen? A Hilton mögött volt egy park a tetőkerten, oda ki lehetett ülni, meg a mozi mellett is volt egy hatalmas parkoló a mozi szintjén.
2021. dec. 21. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!