Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hollandiában tényleg gyakori,...

Hollandiában tényleg gyakori, hogy a kelet-európaiakra úgy hivatkoznak a helyiek, hogy "barbárok"?

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 17:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem'tom, de nem lepődnék meg rajta...
2021. dec. 6. 17:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, náluk a marokkóiak az igazi kultúremberek. XD Amúgy belül szinte minden vasfüggönytől nyugati ország lakója lenézi a vasfüggönytől keletre születetteket.
2021. dec. 6. 17:39
 3/14 anonim válasza:
57%
Amennyi tróger drogos ott él, kicsit furcsa lenne pont tőlük hallani.
2021. dec. 6. 17:41
 4/14 anonim ***** válasza:
50%

Hollandiában ilyen jól nevelt dolgozó családok alkotnak véleményt

[link]

Na az ilyenek nem akarnak vőnek Abdullokat, meg miegymást, ezért nevelik az arabok ellen a kölykeiket.

Hollandia is egy idióta züllött népség, ami a prostitúció miatt egy fertő, a marihuána ellen nem vagyok én sem, de nekik mi a francnak? Mellé még az is hogy némi sör után vezethetsz, és élnek is vele, mert nem szavazta meg a nép a zéró toleranciát. Az ilyen nép nevezi a másikat állatnak? Ők is azok... Fehér állatok :D

2021. dec. 6. 17:46
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Bagoly mondja verébnek...
2021. dec. 6. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:
19%
Nem csak a hollandok és nagyjából, igazuk is van.
2021. dec. 6. 18:00
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

Hát nézd, a legtöbb nyugatra emigráló ember tényleg nem a jóhírünket terjeszti. Hollandiában élek én is, és a legnagyobb kultúrsokkot a Hollandiai magyarok facebook csoportban szenvedtem eddig el, mert ennyi végtelenül buta emberrel sosem volt még dolgom életem során. Ez ébresztett rá, hogy mennyire burokban éltem otthon is és itt is.

Ennek ellenére alja dolognak tartom egész országokat így lenézni, bőven vannak gáz emberek a hollandok között is.

2021. dec. 6. 18:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: Én magam még nem tapasztaltam bármilyen xenofóbiát a származásom miatt.
2021. dec. 6. 18:25
 9/14 Alain Delon ***** válasza:
6%
Nem lőnek nagyon mellé, ha tényleg így van.
2021. dec. 6. 18:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként el tudom képzelni. Nigel Farage, a nyíltan konzervatív brit politikus, a brexit atyja is felszólalt, hogy ellepték őket kelet-európaiak az EU-ból, pl. lengyelek, de a közel-keleti és dél-ázsiai migránsok miatt valamiért nem panaszkodott...
2021. dec. 6. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!