Szerintetek az égő ha a suliba fiúkkal barátkozok?
Figyelt kérdés
Velük jobban kijövök:D
Kriszti/16
Pest
2010. szept. 5. 12:24
1/9 anonim válasza:
nem égő.
attól függ hogy barátkozol, csak vigyázz, nehogy mind meg akarjon szexelni.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem ilyenek
2010. szept. 5. 12:30
3/9 anonim válasza:
csak kivancsisagol.
nalad, hogy kell elkepzelni a fiukkal baratkozast?
csak itt ahol en tanulok pont forditva megy. legalabbis ahogy latom.
4/9 A kérdező kommentje:
Együtt hülyülünk meg beszélgetünk:) Lányokkal valahogy nem úgy jövök ki és nemérzem velük jól magam
2010. szept. 5. 12:36
5/9 anonim válasza:
Hat kicsit szuken fogalmaztad meg:D
Akkor kicsit talan ilyen fius kinezetu lany vagy!?
Gondolom meg csak osztalytarsakkal, mivel most kezdodott neked elvileg a kozep vagy a gimi. Vagy mas fiu tarsasaghoz is odacsapodasz?:D
6/9 A kérdező kommentje:
Nem, nagyon is lányos kinézetem van:D
Igen csak osztálytárs fiúkkal vagyok.
2010. szept. 5. 12:52
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem égő. De azért ne határolódj el teljesen a lányoktól, ki nem állhatom az olyanokat, akik lány létükre azt mondják, hogy utálják a lányokat, mert azok hülyék stb. És nagyon rossz az (nem csak 16 évesen), ha az embernek nincs egy barátnője. Szerintem az a jó,ha lány és fiú barátaid is vannak.
8/9 anonim válasza:
Szerintem inkább az az égő, hogy "suliban" helyett azt írod, hogy "suliba".
9/9 anonim válasza:
Nem az, nekem is vannak fiúbarátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!