Mentek Joe Satriani koncertre november 8-án?
Figyelt kérdés
ha minden igaz, a Papp László sportarénában lesz, de nem tuti.2010. szept. 5. 10:44
1/9 anonim válasza:
Biztos, hogy lesz koncert., 8-án. Sajnos lemaradok róla, mert nem leszek itthon. (Egyébként lehet jegyet rendelni online, a Ticket Expressz oldalán.)
4/9 A kérdező kommentje:
jaja, azt tudom, hogy lesz, csak a helyben nem voltam biztos. Egyébként nagyon mennék, cska nincs útitársam. Egyedül meg nem szívesen megyek egy idegen városba ekkora koncertre 18 éves lányként. ÉS köszi a válaszokat!
2010. szept. 6. 19:51
5/9 anonim válasza:
vááá a fene:) én is egyedül megyek, kár, hogy nem láttam előbb ezt a kérdést:) 19f
7/9 anonim válasza:
Voltatok? Zseniális volt! Hullafáradtan, betegen is nagyon tudtam élvezni :)
8/9 anonim válasza:
én voltam:) jó volt, bár rájöttem, hogy ennyi instrumentális zene egyszerre nekem sok:D Inkább Gilbert:p de megérte.
9/9 A kérdező kommentje:
meséljetek még, milyen volt, minden koncertélmény érdekel! annyira sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, pedig biztos nagyon állat volt!
2010. nov. 9. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!