Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Színes kontaktlencse farsangra?

Színes kontaktlencse farsangra?

Figyelt kérdés

Szeretnék vámpír lenni farsangra, és jó lenne, ha arany, vagy világosbarna lenne a szemem. Kontaktlencse? Más ötlet? Egyébként 10 éves vok.

Köszy előre is

2010. szept. 3. 18:43
 1/6 anonim válasza:

10?? kisszivem

először is a vámpírság GÁZ ötlet.:)

másodszor a kontaktlencse baszottdrááága

találj már ki vmi egyedibbet..

2010. szept. 3. 18:45
 2/6 A kérdező kommentje:

igen vámpír de valami normálisabb

akkor adjatok vlami más ötletet amitől úgy nézhettek majd ki mint 1 vámpír

2010. szept. 3. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

Ezüstszínű haj, vörös szem (ezt hagyd ki, de sürgősen), hosszú kifestetlen(!) karmok, és uniszex punk cuccok. Ha ez nem tetszik, mondok mást.

Hosszú fekete haj, szintén vörös szemek (bár attól függ, hogy a tiéd milyen, mert nem kell ilyennek lennie), és tiszta fekete ruhák, meg fekete karmok, és sok ékszer.

Ennyiből áll egy normális vámpír, ami nem tvájlájt, és nem is gáz. Remélem, hogy tudsz ötletet meríteni, de ha így öltözöl fel, akkor az az én saját tervezésem (rendelkezem ezekkel a srácokkal), tüntesd majd fel, és jelezz nekem vissza, légy szíves :)

2010. szept. 3. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
a kontaktlencse drága, oktatáson kell részt venni a használatához, és van beszoktatási idő, amíg megszokja a szemed. úgyhogy felejtsd el a kontaktlencsét.
2010. szept. 3. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:

10 évesnek nem is adnak kontaktlencsét.

egyébként meg nem a szemszín a leglényegesebb egy vámpíron, hanem főként a hullafehér bőr, vámpírfogak, meg a ruhák.

2010. szept. 3. 19:58
 6/6 A kérdező kommentje:

oké értem kösz

egyébként csak megfordult a fejemben ez a lencse-dolog :)

2010. szept. 5. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!