Ha írtam egy könyvet, hol, hogyan érdemes kiadni, eladni?
Figyelt kérdés
Írtam egy rövid történetes könyvet, ami amolyan könyves formában kb. 180 oldal, kicsit szélesebb margóval lenne olyan 200. Ismerősök szerint jók a történetek, és érdemes lenne foglalkoznom vele. Én azonban kissé tanácstalan vagyok az ügyben, hogy hogyan is lehetne egy kis pénzt kihozni belőle. Sejtem, hogy nem leszek vele gazdag, de azért megkérdezem a tapasztaltabbakat, hogy a sok lehetőség közül mégis mi a legkedvezőbb. Magánban kiadni necces, könnyen félremehet. A legtöbb kiadót meg nem érdekli az ilyesmi, van nekik elég bajuk amúgy is; arról nem is beszélve, hogy az önrész 10% körül van, ha jól hallottam.2021. okt. 18. 12:34
1/2 anonim válasza:
Kb. 22 alkalommal kérdezték már meg ezt.
NEM TUDOMÁNYOS KÉRDÉS!
És ha ennyire élhetetlen vagy, nem fogsz keresni ezen.
2/2 anonim válasza:
Ha hozol pár százezer forintot készpénzben, mi segítünk. Ha nagyon sikeres lesz, akkor kevés anyagi veszteséggel megúszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!