Fiúk ha a buszon néztek folyton egy lányt és felveszitek vele a szemkontaktust akkor azt azért teszitek mert tetszik?
Te hány éves vagy, 11?
Igen, azért les, mert teccesz neki, és beléd akarja nyomni a kukiját.
16. Nem tudom miért kell ennyire bunkónak lenni, teljesen normális kérdést kérdeztem,honnan tudjam rá a választ? 1 nem vagyok fiú.
2 soha nem volt még senkim
de ha nem tudsz kulturált választ megfogalmazni,akkor inkább semmit se írj.Köszi
1: Ez ugye szex kérdés?
2: Már ne haragudj: egy 11 éves ifjú ezt már tudja. Úgyhogy olyan 8-10 évesre saccollak, ilyen fiatalon pedig nem szabad ide írni.
A fiúk nemcsak a buszon, mindenütt nézik a lányokat. Ez ősi szexuális ösztön. Elsősorban a feneküket (azért tetszik ösztönösen a formás alak, mert ez alkalmasabb az utód kihordására), másodsorban a mellüket (ugyanazért, mint előbb, ez is az utód életét segíti), harmadsorban minden mást. A fiúk nemi érés utáni vonzódása a lányokhoz genetikai alapú, ahogy fordítva, a lányok is ugyanezért teszik ugyanezt csak másképp.
Ez az ösztönös cselekedet csak ritkán tudatosul, általában egy tinédzser fiú minden lányt megnéz, ha az illető nem nagyon ronda (akkor rövid ideig).
Ehhez képest, ha ez többször ismétlődik, ez már tudatos cselekvés, felkeltetted az illető érdeklődését. Ha nincs folytatás, annak főképp az az oka, hogy nem tudja, hogyan kell. Nem neked kell kezdeményezni, bár manapság már e téren egyenjogúság van, mindkét nem kezdeményez - ám ha egyértelmű biztatást kap, meg fogja tenni. Ha mégse, még nem elég érett.
Figyelembe kell venni, hogy e téren elég sokféle ember van, vannak félénkek, bátrak, erőszakosak és mulyák is. A mulyákkal nem fogsz sokra menni, az erőszakossal meg sok bajod lesz, ha nem vagy magad is kellően ledér. A félénknek kell biztatás, ám utána már ugyanolyan normális.
Az ostoba, primitív válaszokkal ne foglalkozz, ott nyaktól felfelé vannak komoly bajok, többnyire már nem orvosolhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!