Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sulikezdés, mit tehetnék másképp?

Sulikezdés, mit tehetnék másképp?

Figyelt kérdés

Az lenne a bajom, hogy sokszor nem érzem magam szépnek, és ekkor inkább csöndben vészelem át a napot, és nem oldódok fel. De mások(akik szerintem nem szépek) teljesen nyíltak, jó kedvüek, és nem is látni rajtuk hogy nem szépek...Értitek.

Mit tehetnék, hogy legyőzzem ezt a problémát, és akkor is önmagamat adni, ha éppen elázok vagy nincs jó napom. Mert nem minden a szépség...

2010. aug. 31. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg hogy ne szorongj. Ha folyton erre gondolsz, nem tudsz felszabadultam viselkedni. Nem mersz a beszélgetésekbe bekapcsolódni, megszólítani másokat.

A barátaid olyannak szeretnek amilyen vagy, ha folyton kivonod magad a közösségből, el fognak fordulni tőled. Ne foglalkozz túl sokat magaddal. A vidám kisugárzás eltünteti a külsőd hiányosságait.

2010. aug. 31. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Annyi a titka,hogy meg kell tanulni elfogadni magad...

Tudom...,mondani könnyű,de ha kipróbálod meglátod mennyivel egyszerübb az élet;)És a környzeted is észreveszi ha harmóniában vagy önmagaddal,és igy szivesebben közelednek is feléd!Semmivel sem vagy kevesebb egy "szép" embernél mert ez is elcsépelt,de a szépség relativ...,kinek mi... szóval fel a fejjel,és az utolsó mondatodban van a legnagyobb igazság!!" Mert nem minden a szépség..." De nem ám!!!;)

2010. aug. 31. 23:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű, nem kell foglalkozni a dologgal. Én mondjuk szépnek tartom magam, és mások is ezt mondják, viszont most iszonyúan meghíztam. Ezért figyelek az étkezésre, mozgásra, de amúgy már nem stresszelem magam rajta. És mi az eredmény? Mindig jókedvű vagyok. Míg régebben mindig vélt-valós problémák miatt szenvedtem. Ma már látom, hogy hülyeség volt, nem számít.

Tényleg próbálj meg nem foglalkozni a dologgal. Persze legyél ápolt meg minden, de ne stresszelj ennyit a külsőn :)

2010. szept. 1. 00:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el magadnak ezerszer, hogy szép vagyok, szép vagyok, én vagyok a legszebb... hát ha ez segít. Egy idő után csak elhiszed :)

Egyébként meg mi nem tetszik magadon?

Ha vásárolsz pár új ruhát, elmész 1 fodrászhoz, veszel egy szép nyakláncot, az mind sokat dob a kinézeten.

Nekem csúnyák voltak a fogaim, már alig mertem már mosolyogni. Aztán elmentem egy fogkő leszedésre, ott fel is polírozták a fogaimat, jól beérzéstelenítve, és 12ezer Ft volt mert nem az SZTK-ba mentem, de most így csillognak-villognak a fogaim és sokkal szebbek a fogaim, a barátom szerint is. Így már merek mosolyogni és nem attól parázok, hogy mindenki biztos a ronda fogamat bámulja. :)

Szóval akármi nem tetszik magadon, tegyél róla hogy azt megszüntesd, megváltoztasd, így szép leszel, és a kisugárzásod is jobb lesz, és mások is észre fogják venni, hogy szebb lettél.

2010. szept. 1. 04:00
 5/8 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 04:00

Annyit helyesbitenék,hogy persze a külsőn is kell változtatni a kérdezőnek ha valamivel nincs kibékülve magán,de a legfontosabb,hogy belül el tudja fogadni magát..,ha ez igy van,akkor az megszépiti a külsejét is mert sugárzik róla hogy harmóniában van önmagával!

2010. szept. 1. 10:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) Nagyon jól esett, és többen mondtátok, hogy próbáljam elfogadni magam, és elengedni magam, mert ez leplezi a kisebb hibákat is:)

Igazából csak az arcom nem tetszik. Mindig kell rá alapozó vagy púder , mivel mindig piros és sorolhatnám:) De ez igazán nem lényeg MERT MÁSOK is vannak az osztályban akik hasonlóak mindig a középpontban vannak..De amikor érzem hogy nem az én napom(külsöleg) akkor inkább "visszavonulok" és ezt próbálom másképp csinálni. Mert ugye valakinek "mindennap az ő napja".. És megfogadom a tanácsokat. Kiegészítőket vettem, ugyhogy ruhaügy kipipálva, meg fodrásznál is voltam..:) Remélem jobb lesz és köszönöm a válaszokat! És azon is gondolkoztam, lehet csak a beilleszkedéssel van a probléma....:(:)

2010. szept. 1. 16:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat,a nem egybefüggő mondatokért, csak sietnem kell:D
2010. szept. 1. 16:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha közelebbről ismernéd a többieket, a gondolataikat, akkor tudnád, hogy sokszor ők is úgy érzik, nem az ő napjuk.

A "szépek" is kritizálják magukat, de általában azért látjuk szépnek őket mert az apró hibákat felhőtlen/őszinte/természetes viselkedéssel leplezik, mintha nem is lenne gond.

Ha jól értettem az a gondod hogy piros az arcod és szeretnéd leplezni. Azért vigyázz hogy ne vakold ki magad nagyon mert az nagyon csúnya ha vastagon be vagy alapozózva. Régebben nekem is piros volt az arcom, könnyen elpirultam és akkor még jobban látszott. Nagyon zavart, de utólag tudom hogy a többiek lesz*ták csak nekem tűnt fel. Idővel meg majdnem teljesen el is múlik.

Tudom hogy nehéz most, de hidd el jobb ha később a sok hülyülésre emlékszel a suliból, nem arra hogy kimaradtál a dolgokból emiatt.

Ja,az 1. voltam, üdv

2010. szept. 2. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!