Egy magyar számára az alkohol olyan, mint más ember számára a levegő?
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 20:41
1/17 anonim válasza:
Tévedsz, az alkohol (nem csak a magyarok számára, hanem pl. a ruszkik számára is) fontosabb mint a levegő. Egy magyar levegő nélkül képes életben maradni kb. 30 mp-ig, de alkohol nélkül nem. :D
2/17 anonim válasza:
Nyugat-Európában is számos nép iszik nálunk többet.
3/17 anonim válasza:
Én pl. nem iszom alkoholt egyáltalán, és még élek.
4/17 anonim válasza:
#3: Hogy bírod ki testvérem? Én pl. vizet, üdítőket, teát és kávét nem iszom, mivel az orvosom szerint ezek ártanak az egészségemnek, csakis sör, bor, pálinka!!
5/17 anonim válasza:
Én fogat pálesszal, hajat vodkával, ruhát borral mosok.
6/17 anonim válasza:
Vajon miért kell lepontozni azt, ha valaki nem iszik alkoholt? Ez bűnnek számít itt?
7/17 anonim válasza:
#5: Megértelek testvérem, de én a abszintot részesítem előnybe fogmosásnál, hajat csakis sörrel mosok, a ruhákat azonban én is borba, de csakis ezekkel:
8/17 anonim válasza:
#6: Egy részeges országban? Szerinted?
9/17 Fsms válasza:
Nem. Sokat dolgoztam együtt más népekkel. Skandinávok nagyon durvák, angol női beosztottam jobban bírta az alkoholt mint én. Ami meglepetés volt , hogy a németek is milyen keményen isznak.
10/17 anonim válasza:
Komolytalan a kérdés, ne csodálkozz komolytalan válaszokon, vagy az azt túl komolyan kezelő kommentek lepontozásán.(noha én nem tettem ilyet)
Mindenki tudja, hogy sokat iszik a magyar, de nem magaslik ki az európai mezőnyből. Az olasz, német, francia is sokat iszik, legfeljebb ők minőségibbet isznak. A svédek hétköznap nem nagyon, viszont hétvégén mintha muszáj lenne és ne lenne más elfoglaltság úgy isznak. A közvetlen szomszédaink pedig pont mint mi, mindenevők, pardon mindenivók.
Nem vagyunk nagyobb szeszkazánok, mint a balkáni, kelet-európai, nyugati szláv stb népek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!