Egy benzinkúton maradtak az irataim. Mit tegyek?
Tankoltam 5000ft-ért de elhagytam a pénzem bementem a kútra közöltem az eladóval de mondtam neki hogy mivel az irataim a kocsiban tartom az nálam van ott hagyom neki és elutalom a pénzt még aznap ha haza érek (mert nagyon messze lakom onnan kb 280km meg ugye iratok nélkül ha igazoltatnak az plusz költség) elvette az irataim a hölgy majd közölte hogy beütötte a gépbe mintha kifizettem volna de 10.000ft van a blokkon (amit nekem el sem mondott) és közölte mindenképp érjek vissza reggel 5ig a pénzzel mivel ő addig dolgozik. Mondtam neki hogy lehetetlen annyi idő alatt amúgyis meg fordulni meg hogy talán vissza sem találnék el utalom a pénzt erre csal annyi volt a válasz hogy nem, muszáj leszek vissza menni viszlát.
Nem tudok vissza menni alapbol nem fizetnék 10ezret mivel 5ért tankoltam meg ugye amire visszaegyek meg haza jövök az rengeteg benzin, idő stb. Mit tehetnék?
Igen gondoltam erre énis de a hölgy mondta hogy nem fogja vissza küldeni az irataim mert ugye ő csalt ezzel hogy beütötte a gépbe hogy fizetve. Vagy köteles vissza küldeni ha itt kifizetem felénk?
Meg akkor mindenképp 10.000ft-ot kell fizetnem? Gondolom o zsebre rakta volna azt az 5ezret.
Bankkártyád van? Az is elveszett?
Mindegy: hagytad volna nála az órádat, más ékszeredet amit csak lehetett bő 5-ezer értékben. Ha megmaradt a kártyád, akkor mentél volna egy bankomathoz (az értékeidet egyelőre szintén ott hagyhattad volna - persze, ha a nő ebbe bele is egyezik), írtatok volna egy papírt az esetről és vége.
Ha tudtad, hogy nincs pénzed, miért nem beszélted meg a nővel előre? Kész tények elé állítottad? Mit nem írtál még meg az esetről?
Én a rendszámodat jegyeztem volna meg és hívtam volna a rendőrséget, tudtukra adva, hogy milyen irányba mentél el.
A korod és a nemed nem játszik szerepet a történetben! Ne takarózz a fiatal lány imázsa mögé!
Amúgy mi lett? Már az őrszobán vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!