Azért az szörnyű, nem, hogy az akadémia volt elnökének, volt miniszternek nem sikerült elég aláírást összegyűjtenie, hogy elindulhasson?
Ez azért eléggé várható volt. Nem is mozgott a politikában, nem is nyilatkozott általában ilyen kérdésekben.
Még nem is lenne az, amit az #1-es mondott, akkor is eléggé esélytelen lett volna, mert nincs ismerettsége sem.
A mérsékelt jobbosokat Jakab és MZP fedi le.
Nem állt mögötte megfelelő apparátus. Kevesen járják körbe a fél várost, hogy le tudják adni az ajánlásukat.
Az emberek túlnyomó része belebotlik és leadja az ajánlást, vagy nem ajánl. Én aláírtam volna neki, de sehol sem találtam az aláírás gyüjtőiket.
"esélytelen lett volna, mert nincs ismerettsége sem."
pont az a szomorú, hoyg az Akadémia elnöke nem elég ismert
és az hogy annyi aláírást kell gyűjteni, amit igazából aktivisták tudnak, nem az illető
Igazából nem, normális országban egy csomó személy ismeretlen.
Pl. menj ki külföldre és kezdj el kérdezősködni, hogy tudják-e, hogy náluk ki a legfőbb ügyész.
A legtöbb helyen fogalmuk se lesz, mivel normálisan működő demokráciákban az ilyeneket nem kell tudni.
Ahogy nem kell tudni pl. egy kutatási intézet volt vezetőjének a nevét se normális esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!