Mért ell elhitetni 1 8 20 évesekkel hogy ők már olyan nagy felnőttek? AÉn részemrőla nagykorúságot is kitolnám 21 éves korra,de a pia vásárlást mindenképp, meg a szavazást kitolnám. Agyilag még sokat érik az ember ebben akorban és testileg is.
4# Siettem mert negyed 1-re mennem kellett, de tudok helyesen írni, a többségnél helyesebben is.
Témához visszatérve: Tényleg sok múlik az egyéni érettségen is, de sokszor egymást húzzák bele a hülyeségbe is, pl az egyetemisták.
Tudom van aki dolgozik és nélkülözik egyetem mellett , de én pl a piáló, előadáson repülőt dobáló emberekre gondolok.
Egy másik tapasztalatról annyit, hogy van egy réteg akinek már 20 évesen 2-3 gyereke van és nem azokra gondolok akik megengedetik. De játsszák a kiskirályt csak mert gyereket vállaltak a semmire..
10
És akik pl nem tud egyemtemre menni,hanem csak egy technikum/szakiskola,az már szerencsétlen hülye?
13
Hát figyusz,aki elmegy dolgozni,van lakása,akkor miért ne vállaljon?
Szerintem nagyon nagy felelősség gyereket nevelni.
Pl:Van aki már 25 évesen van egy háza vidéken (pl rétság vagy győrhöz közeli faluba vagy van olyan szerencsés hogy elmegy külföldre),és van havi keresete.
És pl tud gyereket vállalni,mert van nője.
Szerintem hülyeséget beszélsz,mivel egy nagykorú meg egy felnőtt nem pont nagy eltérés van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!