Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az Árpád-vonal...

Mi a véleményed az Árpád-vonalról?

Figyelt kérdés
A románok tényleg elárultak minket?
2010. aug. 30. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
El bizony. Pedig hatékony védekezési támaszpont lett volna.
2010. aug. 30. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Részleteznéd?

Erről még nem hallottam.

2010. aug. 30. 19:05
 3/9 A kérdező kommentje:
2010. aug. 30. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudom mi az Árpád-vonal.

De miért árultak volna el minket a románok?

2010. aug. 30. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:

ma 19:36

Azért mert szövetségesek voltunk. Azért alakult az Árpád-vonal hogy a szovjetek ellen védelmet nyújtson de úgy hogy Románia elárult minket és a németeket könnyen megkerülhető lett.

2010. aug. 30. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja, ilyen tekintetben igen.

De akkor az olaszok is elárultak minket az I. világháborúban.

Sőt! Mi sem vagyunk jobbak, mert mi is kísérleteztünk a kiugrással, vagyis azzal, hogy átálljunk a szövetségesekhez. Csak a románoknak sikerült, nekünk meg nem.

2010. aug. 30. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
61%

ma 19:51

Tudod pont azért nem sikerült a kiugrás mivel a magyar katonák,vezérkar sohase árulta volna el szövetségesét erre köt a magyarság becsülete (ami a románoknak nincs) ráádásul tudták hogy a szovjet bolsevik horda ígyis-úgyis végig pusztítja Magyarországot.

Bár gondolom a libsik agyam nem fogja az ehhez hasonló frekvenciákat nekik csak az az érdekes ami a magyarok ellen szól.

2010. aug. 30. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:
69%

"Tudod pont azért nem sikerült a kiugrás mivel a magyar katonák,vezérkar sohase árulta volna el szövetségesét erre köt a magyarság becsülete"

Nem. Azért nem sikerült, mert a szövetségesek csak irreális feltételekkel "vettek volna át" minket.

Milyen becsület az, ha már a saját állampolgárainkról is lemondunk? Elvégre a kiugrást előkészítő politikusok szerződést írtak alá, hogy minden területet, amit Hitlerék juttattak nekünk, visszaadunk. A párizsi béketárgyalásokon felmerült, hogy visszakapjuk a Partium magyar lakta területeit. Csakhogy akkor a szovjetek meglobogtatták a szerződést, amiben lemondtunk minderről. Na hol itt az a fú de nagy becsület?

"Bár gondolom a libsik agyam nem fogja az ehhez hasonló frekvenciákat nekik csak az az érdekes ami a magyarok ellen szól."

Ezt a mondatodat nem értem.

Ha arra célozgatsz, én nem vagyok liberális. De még magyarellenes sem. Pusztán csak a tényeket nézem, és nem azt, ami a hipernacionalista nézeteimet igazolja

2010. aug. 31. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:
22:04, és ugye ugyanez a vezérkar Jugoszláviát sem árulta el pár évvel korábban? Akkor legalább volt egy Teleki, aki valóban tudta, mi a becsület. Most arra nem is térnék ki, mennyiben fér össze a magyar becsülettel, hogy a saját állampolgárainkat kiszolgáltassuk egy megszálló hatalomnak...
2010. szept. 2. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!