II. Erzsébet uralkodónak nem unalmas, hogy csak Londonban lakik, amikor lakhatna más városokban?
Figyelt kérdés
Ausztráliá kira´lynöje is, így lakhatna Canberrában vagy Sydneyben is is, Kanadában is uralkodó, így lakhatna pl Torontoban is, meg ?uj.Zélandon is ö uralkodik, így lakhatna Auchlandban is. Vagy akkor miért nem váltogat évente, pl egy évet Londonban, egy évet Auszrália´ban, vagy egy évet Torontoban, meg pár hónapot Auchalndban.2021. aug. 31. 11:58
1/17 anonim válasza:
Korábban rengeteget utazott, így nem hiszem, hogy unalmas neki.
2/17 anonim válasza:
Képzeld, sokan mások is megtehetik ugyanezt, mégse teszik.
Egyébként nem uralkodó Kanadában, sem Ausztráliában, mindössze formális királynő. Beleszólása nulla. Ezen felül, akinek a "munkahelye" van valahol, nem szokott attól sokezer kilométerre lakni, Oda csak üdülni megy.
3/17 KrumpLee válasza:
írjál neki: "Bözsi, lakjál máshol is!"
4/17 A kérdező kommentje:
2021. aug. 31. 12:11
5/17 anonim válasza:
Nemcsak Londonban lakik. Van neki máshol is számos palotája szerte az országban. Emellett rengeteget utazik. Szerintem örül, ha megpihenhet az otthonában. Pláne, hogy 90 éves elmúlt! Más ilyenkor örül, ha az ágytól az asztalig, meg a WC-ig el tud menni.
6/17 anonim válasza:
Amúgy nem azért, de van erre külön rendelkezés, hogy a mindenkori uralkodó lakhelye a Buckingham Palace, szóval lényegében nem lakhatna akárhol.
7/17 anonim válasza:
Ha unalmas lenne neki, máshogy csinálná. Mondjuk én ha megtehetném, akkor se akarnék minden évben másik országban élni... Főleg nem 90-en túl...
8/17 anonim válasza:
Ott van neki a Balmoral-kastély és a hozzá tartozó birtok, úgy tudom, át szokott oda vonulni időnként, meg van Windsorban is egy kastély, meg ki tudja, még mennyi. De egyetértek, állati unalmas lehet. Amikor Londonban járok, és látom azt a palotát meg a pár hektárnyi kertet, ami egy sziget a város közepén, mindig elgondolkodok rajta, hogy mennyire nyomasztó lehet ebben az aranykalitkában tölteni minden idődet, ahelyett, hogy kimehetnél a városba, a boltokba, és használhatnád a tömegközlekedést, mint bármilyen átlagember. Borzalmas lehet ennyi megkötés és formalitás között, ilyen zártan élni.
9/17 anonim válasza:
"mint bármilyen átlagember"
Szerintem egy átlagember nem több mint 90 éves. Az ilyen idős emberek nem szeretnek már tömegközlekedni, vásárolgatni meg ilyenek. Akkor már inkább fiatalabb korában lehetett unalmas, nem? Bár szerintem akkor sem unatkozott. :)
10/17 anonim válasza:
Tudod, ebben a korban az ember már örül, ha nyilalló izületi fájadalmak közepette napi ötször eljut a vécéjéig, és fel is bír róla állni utána. Csak egy angol királynő van annyira emelkedett, hogy ezt kifelé az arcán nem mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!