Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki mondta? " Okos emberek...

Ki mondta? " Okos emberek vagyunk. Hitlerből németet csinálunk, Beethovenből meg osztrákot. " a/ Osztrák vicc b/ Ludwig Wittgenstein c/ Habsburg Ottó d/ Bruno Kreisky

Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 12:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De létezik ilyen idézet mert akkor nem rakták volna egy versenybe:P és azért raktam ide mert találtam meg és hátha valaki tudja anélkül hogy meg kellenne keresnie. Amúgy az akk szó azt jelenti akkor, tudod én szoktam msn-ezni de lehet hogy te még azt se ismered és ott rövidíteni szoktunk. Jobb lenne ha nem szólnád le hogy hogy írok mert az utolsó mondatod eléggé értelmetlen nah pá
2008. dec. 12. 18:46
 12/12 anonim válasza:

[link]

2062-es hsz. Billy Wilder:

"Never underestimate the Viennese; they're magicians. For years, they've had the world convinced that Hitler was German and that Beethoven was Viennese."

2008. dec. 28. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!