Érzel szeretetet őshazád, Afrika iránt?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 00:34
2/8 anonim válasza:
Igen, de csak mert a párom onnan származik
3/8 anonim válasza:
Sosem volt senki őshazája Afrika. Inkább Kis Ázsia. Igazából az emberiség a mai Törökország, Örményország területéről származik.
4/8 belapus válasza:
#3 A most rendelkezésre álló bizonyítékok az afrikai eredetet valószínűsítik.
#kérdező Ha néhány millió évvel ezelőtt éltem volna, talán.Most nem.
5/8 anonim válasza:
5# Igen a tudomány jelenlegi állása szerint blablabla.
Az özönvíz után azonban valahonnan az Ararát hegység környékéről indult útnak a ember.
6/8 A kérdező kommentje:
Kérdező közlegény ezeket az információkat honnan veszed?
2021. aug. 17. 10:43
8/8 anonim válasza:
Afrika? Hát szerecsen barátom, tudod én anyai ágról mongoloid vagyok, apairól meg jugoszláv. Afrika iránt nem igazán érzek semmit. Persze, mehetünk tovább az egysejtűekig, és akkor mondhatod mindjárt a világtenger fenekét is, csak megjárták egyszer azt is őseink. Sőt, a nehézelemek valamelyik közeli szupernovából jöttek, azt mondják az okosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!