Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is halódik ez az...

Szerintetek is halódik ez az oldal?

Figyelt kérdés
Régebben sokkal jobb volt szerintem.
2010. aug. 29. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Mejik?
2010. aug. 29. 09:25
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

ilyen szó van hogy halódik?

sztem meg jó

2010. aug. 29. 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jobb volt azért régebben, de remélem nem halódik...viszont fölhígult a közösség...
2010. aug. 29. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább felhígult, tele van bunkó, rosszándékú, kötekedő emberekkel, sajnos.
2010. aug. 29. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt vége a nyári szünetnek, nem lesz ennyi rosszindulatú itt.
2010. aug. 29. 11:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Menjél csak be a politika rovatba, az lényegében ilyen "dühöngőnek" is elmenne. Akármit beírsz oda, biztos hogy valaki neked esik és lepontoz és elküld az anyádba.
2010. aug. 29. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már csak nagyon ritkán járok ide. Annyi bunkó van itt, sokkal boldogabb vagyok, mióta nem vagyok rendszeres látogató. Nem csak a politika rovatban van ez így, igaz, ott a legrosszabb, hanem az összesben. Ha van sapkád, az a baj, ha nincs sapkád, az. Minden szavát kiforgatják az embernek, bármit írsz, az csak rossz lehet. Hiába próbálsz segíteni, ha nem a többi válaszoló, akkor a kérdező bunkózik veled. Annyi sötétséget és gonoszságot nem tapasztaltam évek alatt se, amennyit a Gyakorin pár hét alatt. Most is csak véletlen, hogy feljöttem az oldalra.
2010. aug. 29. 12:18
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Tükrözi a magyar mentalitást...
2010. aug. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!