Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Baj van velem, ha egyáltalán...

Baj van velem, ha egyáltalán nem érdekel az olimpia?

Figyelt kérdés
Otthon tvm sincs, híreket elég keveset olvasok (meguntam, hogy a covid ömlik mindenhol). Ha egy beszélgetésben szóba kerül, nem nagyon tudok hozzászólni, neveket nem tudok (max Gyurta Dani, de hogy mit úszik, fogalmam sincs). Szóval ez így nagyon ciki, sokan vagyunk így ezzel?
2021. aug. 7. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De az, hogy ennyire érdekel hogy mást mennyire érdekel hogy téged mennyire nem érdekel az olimpia, max ez a ciki.
2021. aug. 7. 08:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyszerűen rávilágítottál a lényegre, ezen elgondolkozom :)
2021. aug. 7. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Hú, ezzel én is így vagyok. Anyámék mindig lelkendeznek hogy hány érmünk van, neznek rám... Cirkó cirip cirip ...

Nagyon unalmasnak találom az olimpiai sportagakat.

2021. aug. 7. 09:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Az idei engem se érdekel. Hajnalban van meg délelőtt, amikor dolgozom, esélyem sincs nézni.

A korábbiakat mindig szívesen néztem.

Ennek a megnyitója is béna volt, bár abból se láttam az első másfél órát.

2021. aug. 7. 09:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nézem, valóban nem olyan jó mint az eddigiek. Úgy oldom meg, hogy hajnalban elkezdi felvenni a doboz, ahogy felkelek bekapcsolom és megy, kikompenzálva az időeltolódást. Még az evezés középdöntők mennek nálam.
2021. aug. 7. 09:40
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem ciki én is le sajnálom az egészet.
2021. aug. 7. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs veled.
2021. aug. 7. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Én úgy vagyok vele, hogy a sportokat űzni kell, nem nézni. (Csak a latin tánc és a műkorcsolya tud lekötni, de azok nem olimpiai számok.) A szalagcímeket átfutom, így nagyjából képben vagyok az aktuális éremtáblázattal, de a közvetítések nem érdekelnek, tévém sincs.
2021. aug. 7. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!