Az OSZK (Országos Széchenyi Könyvtár) oldala mire jó?
innen letolthetoek, akar hangoskonyv (mp3) formaban is, vagy pdf. En nagyon szeretem hasznalni ezt az oldalt, foleg klasszikusokat olvasok/hallgatok.
Egyszerűbb lenne, ha belinkelted volna az adatbázis linkjét, amire gondolsz. Lehet, hogy tényleg a katalógust találtad meg, amiben meg lehet keresni, milyen könyvnek vannak az OSZK-ban. Viszont a Nemzeti Könyvtárból NEM lehet kölcsönözni!
Kölcsönzésre a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár való.
Ez Mikszath Kalman Beszelo kontos c regenye, mp3 formaban letoltheto, hallgathato. De valaszthatod pdf formaban, szinten letolthetoen. Nem tudom, mit akarsz kolcsonozni, mert ha egyszer letoltotted, azt nem kell vissza-feltoltened, az a tied. 🤣😂🤣😂🤣
Es szinten nem tudom, hogy milyen adatbazist kersz szamon rajtam. Ha nem tudodsz hasznalni egy weboldalt, akkor jobb, ha szemelyesen mesz el a konyvtarba...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!