Korea szakértőket kérdezném, Van ilyen, vagy hasonló név?
Nem, nincs.
Mért lenne ilyen fontos? Nem lenne elég egy vízzel kapcsolatos név?
GaRam - Folyó
DanBi - Üdvözlő eső, édes eső
BaDa - Tenger
YiSeul - Harmat
1# Az eléső kommentelőnek írnám: Nem jó! Nem vízzel kell hogy kapcsolatos legyen, hanem csak szimplán hasonlítania kell hangzásilag az Aqua szóra. De azért köszönöm, hogy írt példákat. Van oka, hogy miért így kell hogy legyen, de kicsit összetet a dolog. A rövid válasz rá az, hogy mert én így szeretném xd
2# A "minek írsz olyanról, amivel nem vagy képben?" -Ember! Csak egy nevet kérdeztem! Nem a koreai nevekről fog szólni a könyvem, nem értem a problémádat! A koreai kultúra ismerete nem feltételezi az összes név ismeretét is tudtommal xd
#4, Hacsak jobbat nem találok, megfelelő, de azért örülnék még alternatíváknak :D
A DanHwa (Ejtsd: Tanhva) jelentése cipő, így nem hiszem, hogy sokan használnák névnek. Hangullal így írják: 단화, nyugodtan keress rá.
Első voltam.
A DanHwa egy manhwa karakter neve:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!