Megvertek, na erre mit mondtok?
Az a helyzet hogy megvertek, nem volt nagy verés, 5 emberes pofonnal megúsztam :s
Elmondom hogy történt...
Átlagos hétvégének indult, buliztam, ittam, csajoztam stb., aztán egyszer csak a bulihelyen kívül közeledtem néhány ismerőshöz hogy köszönjek nekik. Odamentem hozzájuk(2-en voltak) mire az egyikük pofonvágott hogy mit szóltam be a haverjának, eztán mondtam hogy nem szóltam semmit csak köszöntem nekik. A haverja is szólt neki hogy hagyjon békén meg minden, de ő csak pofozott, aztán egy idő után leléptem gyors.
Nos, erről a gyerekről azt kell tudni hogy nagyon bunkó, keresi a bajt, keményebb tőlem (de nem full kemény) és nem csak engem szivat ilyenekkel.
Az ilyen helyzetekben nagyon beszarok, nem tudom mért van, de erre jó lenne valami jó megoldást taláni.
A tervem:
Voltam egy box edzésen, htőn megyek a 2.-ra és aztán már folyamatosan fogok járni... és amikor már elég edzettnek érzem magam ahhoz hogy a gyereket levejem akkor odamegyek hozzá, elkapom és nagyon megverem ezért a mostnaiért mert ez nagyon rosszul esett.
Ti mit tanácsoltok??
Ja és még annyit hozzátennék hogy mozogni alig bírtam az izomláz miatt amit a box tett belém...szal esélyem se lett volna a gyerek ellen, de ha jó formámban lettem volna akkor sem sok, jobb erőben van.
De nem fogom soha feladni, addig edzek míg elé nem jutok!!!!
Olyan leszel, mint a karate kid-ben a kisgyerek.
A bosszú :) Szerintem hagyd a fenébe.
És ha megversz egy szánandó embert attól jobb lesz? Ne alacsonyodj le az ő szintjére, mert te is ilyan leszel.
Másrészt a box egy sport, boxolni nemtudó embereket megverni pedig nem sportszerű.
Járj edzésre, de ne megverni akard, viszont legközelebb tudd magad megvédeni.
Egyébként ezen fenn akadsz, tudok ennél durvébbat:
A barátnőm látott egy terhes lányt a buszmegálló mögött, aki szemmel láthatóan rosszul volt. Odament hozzá, segíteni akart. Erre előugrott a ház mögül két férfi, és a nő is felugrott jól megverték a barátnőmet, elvették a pénzét. Mikor leléptek a barátnőm felhívta a rendőrséget, mire a rendőr gyakorlatilag azt kérdezte, hogy a barátnőm direkt visel céltáblát magán és tényleg ilyen idióta.
3 napig az utcára se ment ki, kék zöld volt és barátok hozták haza, mert úgy összerúgdosták, hogy a buszra se tudott felszállni.
Hello utolso hozzászolo,,
Nagyon Sajnálom hogy mi történt a barátnödel...
Sajnos ma ilyen barbár világba élűnk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!