Hová tűnt a retek_szutyok Patreon oldal?
Figyelt kérdés
Azt láttam hogy instáról már eltűntek, de a Patreon oldaluk még csak nemrég indult, ehhez képest mégis eltűnt. Tud valaki valamit?2021. júl. 19. 22:20
1/6 anonim válasza:
Utána néztem, és még meg van a Patreon felülete, de HA te így jellemzed, hogy "retek-szutyok", akkor valószínűsítem, hogy utálod őket, tehát nem is kellene hiányolnod, keresned őket.
A másik: nem hinném, hogy mindennek fent kellene lennie az Instán.
Plusz: nem derül ki, hogy az EGÉSZ Patreon felületet utálod, vagy csak onnan valamelyik felhasználót, mert azért az nem ugyanaz.
2/6 anonim válasza:
1-es, nem megy az értő olvasás látom :)))
3/6 anonim válasza:
Ja, hogy a "retek_szutyok" az oldal neve, amit keresel.
Hát az tényleg nincs fent. Talán a stílusa miatt... vagy a tulaja törölte.
4/6 A kérdező kommentje:
Csak tudnám minek szól hozzá olyan aki még csak nem is hallott az oldalról...de azért köszi.
2021. júl. 22. 09:36
5/6 anonim válasza:
Pontosabb megfogalmazással elkerülhető az ilyen eset.
Pl "retek_szutyok nevű youtube csatorna" vagy ki tudja mi ez a valami.
Olyan, mintha magát az oldalt szidnád 🙃
6/6 A kérdező kommentje:
Te tényleg teljesen hülye vagy....olvasd már el a kérdést még egy párszor, hátha összejön.
2022. nov. 3. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!