Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hova költöznétek szívesen?Mily...

Hova költöznétek szívesen?Milyenek ezek a városok,és milyenek az emberek?

Figyelt kérdés
Baja,Paks,Szekszárd,Pécs
2021. júl. 16. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Baján éltem, jelenleg Pécsen.

Baja aranyos kisváros, vannak szép helyei, de lehetőségek annyira nem. Nem élnék ott újra. Jelenleg Pécsen élek, és élvezem, hogy bármi kell, megtalálom a városban (nem úgy, mint pl. Baján). Az, hogy milyenek az emberek... azért egyik sem olyan kicsi város, hogy lehessen általánosítani. Van mindenféle ember mindenhol. Szóval ezek közül szerintem egyértelműen Pécs. Szekszárd egyértelműen kiesik, Pakssal pedig nincs tapasztalatom.

2021. júl. 16. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is egyértelműen Pécs. Mindenfele ember van.
2021. júl. 16. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Pécs
2021. júl. 17. 00:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Pécs megéri?Vannak ott olcsó albérletek?
2021. júl. 17. 00:56
 5/5 anonim válasza:

Ezek jó helyek. Pécsnek különleges hangulata van, Szekszárd pedig egy nagyon barátságos, csendes város ahhoz képest, hogy központi hely.

Sokkal fontosabb, hogy azon belül hová költözöl, mert ha egy rossz hangulatú társasházat/lakótelepet fogsz ki, akkor egy kedves várost is meg lehet gyűlölni, miközben puszulat városoknak is lehet szép, hangulatos része.

2021. júl. 17. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!