Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mióta gyermekem van miért...

Mióta gyermekem van miért like-olnak többen?

Figyelt kérdés

A gyemek előtt bármit raktam ki alig likeolták, de még ha külföldön nyaraltam azt sem nagyon, igazából volt mondjuk 40 kedvelésem átlagban. Aztán jött a babám és amint ki raktam hogy csak még terhes vagyok 200 kedvelés és így tovább. Mióta nem járok sehova mert a picivel vagyok itthon és csak kb róla tudok ki rakni képet azt mindenki kedveli.

Ez mindenhol így van? Ha sikeres az életed, alig kedvelik amit kiraksz, de ha babád lesz egyből te vagy sztár a közösségi oldalon?

2021. júl. 4. 10:09
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokan a celebek közül ezért tartanak maguknak gyereket, mert jobb reklámfelület.
2021. júl. 4. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!