Közel-keleten hogy bírják az emberek az 50 fokokat?
Figyelt kérdés
Én a 36 fokot is nehezen viselem fürdőruhában is folyik rólam a víz, ott meg az emberek kendőbe járnak, a nők csadorba, hogy bírják ki évek óta azt a dögmeleget ennyire beöltözve?2021. jún. 24. 22:47
1/5 anonim válasza:
"ott meg az emberek kendőbe járnak, a nők csadorba, hogy bírják ki évek óta azt a dögmeleget ennyire beöltözve?"
Többek között ezért is bírják. Egyrészt nem, vagy alig éri őket a közvetlen napfény, másrészt az ideális öltözet arrafelé egyfajta szigetelésként is működik.
2/5 anonim válasza:
Ők ehhez vannak szokva. Egyszer egy teherautó platora szálltam két arab fickóval, mi élveztük a legaramlatot, ők majd megfagytak rajta.
3/5 anonim válasza:
Oda születtek, az őseik is ott éltek több ezer év óta. Hozzászoktak, és alkalmazkodtak többnyire. De azért ők is szenvednek tőle, már ha tényleg 50 fok van árnyékban. Bár ez ott is ritka, inkább 40-45 fok a hihetőbb.
4/5 anonim válasza:
Náluk más az éghajlat ők ott születtek és hozzászoktak
5/5 anonim válasza:
Hozzaszoksz. Én a Közel-keleten élek, itt a 36 fok átlagos, semmi extra meleg, inkább szeptember, októberi időjárás :D. Nyaranta hatalmas páratartalom és 40-45 fok kozott van az idő általaban. De tényleg megszokod, illetve más az eletritmusunk, mint pl. Magyarországon. Este 7-re nem tervezünk programot, hanem pl. 10 korul indul az élet. Aztán egy idő után úgy hozzaszokik a test, hogy pl. most nálunk szokatlanul hideg a június, ami azt jelenti, hogy 30-35 fok kozott van a hőmérséklet. Én pl most rendszeresen fázom. Napkozben keveset mozdulunk ki. Illetve egyrészt itt sincs mindenki kendöben meg talpig beoltozve, másrészt pedig hőség szempontjabol sokkal jobb beoltozni (természetesen megfelelő minőségű, anyagu anyagokkal), mint levetkőzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!