Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol lehetek önkéntes? Prevenci...

Dysprosium kérdése:

Hol lehetek önkéntes? Prevenciós órákat tartanék.

Figyelt kérdés
A szüleim egy éve meghaltak, súlyos alkoholisták voltak. Sok olyan dolgot láttam és tapasztaltam, amivel úgy érzem segíteni tudnék olyan fiataloknak akik hasonló cipőben járnak mint én, vagy ők küzdenek valamilyen addikcióval. Alkohol és drogprevenciós felkészítést szeretnék csinálni, sok olyan információval amik fontosak lennének, de sajnos alapvetően nem szoktak elhangozni ezeken az órákon. Készítettem egy vázlatot egy akár többrészes előadásról is a témában, de sajnos az iskola vezetőségem ahova először jelentkeztem vele azt mondta tetszik nekik az egész alapja és szívesen fogadnak, csak csatlakozzak egy önkéntes szervezethez, hogy be tudjanak engem vinni a rendszerbe, mert így teljesen "civilként" sajnos nem tudnak engem hova felvezetni. Szóval ilyen önkéntes szervezetet keresek. Természetesen egyéb segítő munka is érdekel a szervezeten belül, ha ár oda sodort a szél :)

2021. jún. 18. 21:23
 1/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki darabokra szedne a kommentekben, hogy hogy jövök én az oktatáshoz: pszichológus és pszichiáter is dolgozik velem az anyagom elkészítésében, semmi butaságot nem készülök összehordani az iskolákban:)
2021. jún. 18. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos, aki függő lesz, nem azért lesz, mert nem tudja, hogy káros.

Tehát a szövegeléssel semmit nem fogsz segíteni rajta.

2021. jún. 18. 21:34
 3/4 A kérdező kommentje:
nem szövegelni szeretnék. persze hogy azon nem segít. de azon igen aki ilyen emberrel és együtt egy környezetben, annak lehet hasznos. illetve ha olyan dolgokat lát amiket talán te sem láttál még egy alkoholista boncolása után papíron, talán meggondolja belekezd-e.
2021. jún. 18. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:
de nem morális vitaindításnak szántam a posztot, a kérdésemre keresek választ:)
2021. jún. 18. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!