Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Campus fesztiválra mennék...

Campus fesztiválra mennék idén (2021)?

Figyelt kérdés

Ez lenne az első campus fesztiválom (más feszten voltam már) ahova többed magammal mennék, csak sajnos egyik ismerősöm sem volt még korábban ezen a fesztiválon.

Akinek több tapasztalata van ezekkel kapcsolatban annak feltennék pár kérdést :)

1. Van sátrazási lehetőség a fesztivál területén, ha igen jár-e többletköltséggel a kempingezés? Sokan sátraznak vagy inkább ez olyan kényelmesebb fajta fesztivál hogy mindenki bérel szállást és estefelé bemegy a koncertekre? Meg van-e a kemping területén az a tipik feszt hangulat? (KURJATOOOK és társai 😅)

2. Egyáltalán nem vagyok képbe a helyszínnel kapcsolatba szóval nézzétek el nekem, lehet a feszt területén strandolni vagy tavazni? (Ha egyáltalán van ott valami pancsoló :D) ha igen benne van-e a bérlet árába a használata?

3. Legfontosabb kérdés következik: Mennyibe kerül a sör :O?

Meg persze amblokk mennyire drága a feszten enni inni? Illetve a közelbe van-e valami supermarket ahova ki lehet menni, vagy ahova kimennek este előtt “hangolódni” az emberek? Gondolom nem nagyon lehet itt sem bevinni semmit, mennyire szigorú az ellenörzés?

Illetve ezeken felül bármi más hasznos infó, tapasztalat, vélemény érdekelne.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Ott találkozunk :D

2021. jún. 11. 14:37
 1/3 V-Balazs válasza:
A kampusz az Debrecenben a nagyerdön szokott lenni. elv én is megyek :) nekem is az első lessz ^^"
2021. jún. 12. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:

1. A fesztivál weboldalán mindent megtalálsz: [link]

és a CAMPUS FESZTIVÁL official Facebook oldalon is vannak jócskán infók, valamint csináltak egy applikációt is, amit a Play Áruházból ingyen le tudsz tölteni, a neve Campus 2021, itt megtalálod a fesztivál helyszínének részletes térképét, a programtáblázatot napokra és színpadokra lebontva, információkat a fellépőkről stb.

2. A válasz igen, van fürdő a víztorony szomszédságában, de ez már nem a fesztivál területe, így oda külön jegyet kell venni, (ami elvileg nem olyan drága) - ezzel én se vagyok annyira képben.

3. A kaja és a pia valószínűleg drága lesz, de a kempingbe lehet valamennyi enni- és innivalót bevinni, ezt majd a weboldalon elolvasod az info -> házirend menüpont alatt. Lesz bent egy kis Lidl, ott is lehet majd vásárolni. A sör 3 éve 500 Ft volt, valószínűleg most 200-300 Ft-tal lesz drágább.

Mi is megyünk egy 5 fős társasággal, de mi sátrazás helyett most inkább a vendégházat választottuk.

Jó szórakozást kívánok nektek! Ott találkozunk! 😊

2021. júl. 18. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Óvszert feltétlen vigyetek!!!
2021. júl. 20. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!