Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért akartak ma az utcán...

Miért akartak ma az utcán négyen is ingyen Chanel parfümöt adni nekem?

Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hol és kik? Mi volt a négy helyszín? Csak neked? Hogyan fogadták az elutasítást?

Én méregre, altatóra vagy valami lehúzásra gyanakodnék, de ez nem feltétlen a valóság.

2021. máj. 29. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az a fajta lehúzás ment volna hogy odacsábítanak azzal hogy ingyen megkapsz valami nagyon tuti parfümöt... HA mellé megveszed még ezt is meg azt is, persze azokat is "csak most akciósan", és a végén ottmaradsz néhány adag baromi gagyi, de drágának kamuzott kölnivel.
2021. máj. 29. 19:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy kisvárosban, pár roma asszony. A szatyorban volt bőven még parfüm es azt mondták, hogy már mennének haza azért adják ide de mar szinte a kezembe nyomták. Félóránként találkoztam ilyen esetekkel kb😅
2021. máj. 29. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bepróbálkoztak hátha át tudnak verni.Nálam is szoktak 15000ft-tal indít,es lemegy 2000-ig hogy az milyen jó.Ne dőlj be nekik.
2021. máj. 29. 19:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem mertem elfogadni :)
2021. máj. 29. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor biztos átverés. Olyat is láttam, már hogy utána követelt tőled valamit, amiért ajándékot adott.
2021. máj. 29. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez bevett szokás náluk csak nem működik. Egyszer rám ágyneműt akartak sózni ugyanilyen "megyünk már haza de már nem cipelnénk" dumával, mondom jó köszi :D erre ilyet szól azért ha van nálam pár ezer forint amivel ki tudnám segíteni hogy hazajusson az jó lenne, mert nagyon messze lakik. Na mondom menj anyádba!
2021. máj. 29. 20:57
 8/8 varlamov válasza:
100%
Szerintem még - Szia Uram! Parfüm érdekel duma lehetett :D
2021. jún. 3. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!