Miért akartak ma az utcán négyen is ingyen Chanel parfümöt adni nekem?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 19:29
1/8 anonim válasza:
Hol és kik? Mi volt a négy helyszín? Csak neked? Hogyan fogadták az elutasítást?
Én méregre, altatóra vagy valami lehúzásra gyanakodnék, de ez nem feltétlen a valóság.
2/8 anonim válasza:
Lehet az a fajta lehúzás ment volna hogy odacsábítanak azzal hogy ingyen megkapsz valami nagyon tuti parfümöt... HA mellé megveszed még ezt is meg azt is, persze azokat is "csak most akciósan", és a végén ottmaradsz néhány adag baromi gagyi, de drágának kamuzott kölnivel.
3/8 A kérdező kommentje:
Egy kisvárosban, pár roma asszony. A szatyorban volt bőven még parfüm es azt mondták, hogy már mennének haza azért adják ide de mar szinte a kezembe nyomták. Félóránként találkoztam ilyen esetekkel kb😅
2021. máj. 29. 19:39
4/8 anonim válasza:
Bepróbálkoztak hátha át tudnak verni.Nálam is szoktak 15000ft-tal indít,es lemegy 2000-ig hogy az milyen jó.Ne dőlj be nekik.
5/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem mertem elfogadni :)
2021. máj. 29. 19:42
6/8 anonim válasza:
Akkor biztos átverés. Olyat is láttam, már hogy utána követelt tőled valamit, amiért ajándékot adott.
7/8 anonim válasza:
Ez bevett szokás náluk csak nem működik. Egyszer rám ágyneműt akartak sózni ugyanilyen "megyünk már haza de már nem cipelnénk" dumával, mondom jó köszi :D erre ilyet szól azért ha van nálam pár ezer forint amivel ki tudnám segíteni hogy hazajusson az jó lenne, mert nagyon messze lakik. Na mondom menj anyádba!
8/8 varlamov válasza:
Szerintem még - Szia Uram! Parfüm érdekel duma lehetett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!